Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Poznan

Poznan

Have you ever had occasion to fall in love with a city? If not, Poznan will take your heart with its unique treasures, which stand dreamily watching their own reflections in the fast flowing Warta River. Here, history and tradition interweave with modernity offering you everything from bustling tourist attractions to idyllic hideaways. The city is perfect for romantic getaways. Even if you walk the cobbled streets alone, you will be swept away by the magic that has given Poznan a reputation for being Poland’s most popular small-big city.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Gold Coast

Gold Coast

De Gold Coast van Australië is een veelzijdige stad met dagen vol actie en leuke avonden voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Gezinnen, stelletjes, zakenreizigers en individuele reizigers vinden hier allemaal een ervaring die past bij hun behoeften en budget, aangezien de Gold Coast meer attracties en locaties biedt dan welke andere bestemming op het zuidelijk halfrond dan ook. Ontdek de gemoedelijke levensstijl van de Gold Coast met 70 kilometer zon, zand en surfen, en een 100.000 hectare regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, op slechts een klein eindje rijden.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Citadel Park
Poznan, Polen

Citadel Park

Het grootste stedelijke park (ca. 100 ha.). Tot de 19de eeuw was het een heuvel met een schilderachtig-gelegen dorp Winiary (de naam verwijst naar de wijngaarden). Toen werd die omgevormd tot een machtige fort, dat het hoogtepunt van de fort Poznan was. Na de oorlog werd de heuvel omgezet in een park. Het is een van de favoriete plekken voor rust en recreatie in Poznan, met een grote aanbieding van museum exposities (Militaire Museum en Museum van het Leger (afdeling) “Poznan”). In het park werd het grootste tentoonstelling van buitenwerken van Małgorzata Abakanowicz, “Onbekende”, gevestigd.
Lees meer
Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
El Retiro park
Madrid, Spanje

El Retiro park

El Retiro, een iconisch park in Madrid, was ooit exclusief gereserveerd voor Spaanse royalty's, maar werd aan het einde van de 19e eeuw toegankelijk voor het publiek. Met een oppervlakte van 141,5 hectare is het één van de grootste parken in de stad en wordt vanwege de uitgestrekte groene ruimten vaak “de longen van Madrid” genoemd. Het is een populaire plek voor vrije tijd, sport en buitenactiviteiten. De brede lanen en het vlakke terrein zijn perfect voor hardlopen, fietsen en skaten. Bezoekers kunnen ook roeiboten huren om rond de Estanque te peddelen of te genieten van een ritje met paard en wagen. Het park herbergt verschillende architecturale en historische kenmerken, waaronder het Velázquez paleis en het Crystal Palace, evenals opmerkelijke sculpturen en fonteinen zoals het standbeeld van de gevallen engel, het enige beeldhouwwerk ter wereld dat de duivel (Lucifer) voorstelt. Het park beschikt ook over een poppentheater, dat elk weekend een uniek programma biedt en uniek is in Europa.
Bookable
Lees meer
Tropical Fruit World
Gold Coast, Australië

Tropical Fruit World

Tropical Fruit World is een boerderij die meer dan 500 bijzondere tropische vruchten van over de hele wereld verbouwt, met minigolf, een dierenpark en attracties voor de kleintjes. Deze boerderij is sinds 1983 een pionier op het gebied van ecotoerisme. Je ticket omvat een volledig begeleide plantagesafari met fruitproeverij, een boottocht door het wild naar het recreatiegebied van het eiland, een faunapark en een kennismaking met de Australische Bush Tucker. Het boerderijcomplex organiseert ook workshops en speciale culturele ervaringen. Je bent van harte welkom om te ontbijten of te lunchen in Plantation Cafe, waar de beste vers geplukte vruchten en daarmee gemaakte desserts worden geserveerd.
Lees meer