Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
El Grifo wijnhuis & museum
Lanzarote, Spanje

El Grifo wijnhuis & museum

Ervaar de charme en geschiedenis van de oudste wijnmakerij op de Canarische eilanden bij El Grifo. Dit pittoreske wijnhuis produceert jaarlijks een half miljoen flessen wijn en staat bekend om het creëren van sterke vulkanische, minerale smaken. El Grifo is een niet te missen bestemming voor zowel fijnproevers als liefhebbers van geschiedenis. Het biedt rondleidingen door de wijnkelder en een kans om uit de eerste hand getuige te zijn van het productieproces van vintage wijnen. Bezoek het museum ter plaatse om oude wijnpersen en andere vintage machines te ontdekken, wat bijdraagt aan de rijke geschiedenis en het karakter van dit unieke wijnhuis.
Lees meer
Museo Etnográfico Tanit
Lanzarote, Spanje

Museo Etnográfico Tanit

Dit kleine museum is gevestigd in één van de eerste nederzettingen van het eiland en is gehuisvest in een bijna 300 jaar oud wijnlaboratorium in Malmsey. Ontdek Canarische kunstvoorwerpen, waaronder aardewerk en beeldjes, tentoongesteld in het traditionele 18e-eeuwse herenhuis. Het museum heeft een permanente collectie en organiseert regelmatig wisselende exposities, zodat er altijd iets nieuws te ontdekken is. Het etnografisch museum is het beste van het eiland en biedt een fascinerend kijkje in het dagelijkse leven en de geschiedenis van Lanzarote. Vergeet niet om het café van het hotel te bezoeken voor een verfrissende pauze tijdens jouw ontdekkingstocht.
Lees meer
Agios Nikolaos
Kreta, Griekenland

Agios Nikolaos

Agios Nikolaos is een poort naar het oosten van Kreta. Met een strategische ligging aan de Golf van Mirabello wordt de stad in de zomer een kosmopolitische badplaats. Het oude gevoel van de stad leeft echter voort. Het meer van Vouliagmeni, waar volgens oude mythen Aphrodite en Athene zouden zijn komen baden, ligt niet ver van het strand van Kitroplateia en het beroemde eiland Spinalonga. Prachtige neoklassieke gebouwen omzomen de Oude Haven, een levendige plek met een overvloed aan barren, restaurants en ontmoetingsplekken.
Lees meer
Heraklion
Kreta, Griekenland

Heraklion

Heraklion is de hoofdstad en grootste stad van het eiland. De lange geschiedenis begon in de post-Minoïsche tijd en zag de opvolging van verschillende veroveraars, van wie de sporen nog steeds zichtbaar zijn in de stad. Eén van de belangrijkste bezienswaardigheden van Heraklion is bijvoorbeeld het Kouless fort in de Venetiaanse haven. In de afgelopen jaren zijn veel straten rond het centrum autovrij geworden en verbinden ze de belangrijkste monumenten van de stad, zodat men gemakkelijker te voet kan gaan, zonder de drukte van het verkeer.
Lees meer