Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Belfast

Belfast

Na bijna drie decennia van conflicten en verdeeldheid te hebben overleefd, is Belfast met een hernieuwde frisheid en levendigheid uit zijn pop herrezen. Belfast is een spannende combinatie van oud en nieuw, met een diepe blik op de geschiedenis, maar gaat toch stoutmoedig de toekomst tegemoet. Loop langs de rivier de Lagan en bekijk de geboorteplaats van de beruchte Titanic, bezoek de beroemde politieke muurschilderingen in een zwarte taxi of leun achterover met een traditionele muzieksessie in één van de prachtig bewaard gebleven oude pubs van deze levendige stad.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Soho
Londen, Verenigd Koninkrijk

Soho

Soho is een absolute aanrader, omdat het zo veelzijdig is. De straten Dean, Frith, Beak en Old Compton zijn de hele dag door levendig en de Ronnie Scott's Jazz Club is hier te vinden. Shaftesbury Avenue trekt theaterbezoekers aan. De straten Carnaby, Oxford en Regent en het iconische warenhuis Liberty zijn er voor al jouw winkelbehoeften. Muziekwinkels, kleine cafés en leuke bakkerijen zijn op elke hoek! De energieke straten van Soho zijn de populairste bestemming voor het nachtleven. De buurt heeft nog steeds een ietwat gewaagde sfeer met bars, cafés en restaurants die zich richten op hippe groepen internationale creatievelingen. Soho staat ook bekend als het centrum van de LGBTQA+-gemeenschap, dus mis alle plekken voor homo- en lesbische feestjes in de omgeving niet.
Bookable
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Kerst in New Orleans stijl (december)
New Orleans, Louisiana

Kerst in New Orleans stijl (december)

Kerstmis is een heel speciale tijd in New Orleans, een tijd waarin kerstliederen en live jazz in de lucht weerklinken. Allemaal om Louisiana's kerstman bekend als Papa Noël te verwelkomen, die reist met een door een alligator getrokken boot in plaats van met een slee door de sneeuw. Maak van de gelegenheid gebruik om te genieten van een viergangendiner van Réveillon en de feestelijke sfeer op te snuiven onder de verlichte eeuwenoude eiken van het stadspark.
Lees meer
Boottochten
Bodrum, Turkije

Boottochten

De haven van Bodrum is een bruisend centrum voor 'gulets', traditionele boten die bezoekers meenemen op tochten langs de prachtige kustlijn. Deze comfortabele schepen zijn voorzien van ruime achterdekken en gezellige hutten. Of je nu de voorkeur geeft aan een korte rit, een dagtrip of iets langer, je zult vaak zien dat de kapitein ook als kok fungeert. Als je op zoek bent naar een meer exclusieve ervaring, kun je een zeilboot huren, compleet met bemanning, of op een boot stappen naar één van de beeldschone stranden. En overal op het schiereiland stuit je op schilderachtige, schaduwrijke baaien.
Bookable
Lees meer