Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, de bruisende metropool in zakformaat, biedt voor elk wat wils. Dankzij de indrukwekkende architectuur en prachtige musea en kerken is Antwerpen een inspirerende bron van cultuur. De Antwerpse ontwerpers die wereldwijd op handen worden gedragen, verwennen shopping liefhebbers met hun stijlvolle creaties. En in de vele gezellige cafés en restaurants halen foodies en levensgenieters hun hart op. Toppers die je zeker moet bezoeken in Antwerpen zijn het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Golden Gate Bridge
San Francisco, Californië

Golden Gate Bridge

De Golden Gate Bridge, een wonder van moderne techniek, werd voltooid in 1937 en is de meest gefotografeerde brug ter wereld. De rood-oranje torens en uitgestrekte hoofdkabels gloeien in de zon, als ze niet worden omarmd door dichte mist. Rijd, wandel of fiets over dit door de mens gemaakte wonder - de uitzichten zijn gewoonweg spectaculair. De naam Golden Gate werd in 1846 door kapitein John C. Frémont gegeven aan de zeestraat die de San Francisco Bay en de Stille Oceaan met elkaar verbindt. Hij vergeleek het met de Gouden Hoorn van de Bosporus toen hij zich kostbare vracht voorstelde die van en naar San Francisco voer. Hier kun je foto's maken van de Golden Gate Bridge: Battery Spencer (noordzijde) Het is waarschijnlijk de meest klassieke hoek van hoog boven de weg. Best bereikbaar met de auto. Golden Gate Overlook en bezoekerscentrum Hier is voldoende parkeergelegenheid. De beste plek als je van plan bent om te voet of met de fiets de brug over te steken. Presidio, Marshall Beach De hele kustzijde van het Presidio biedt uitstekende uitzichten, maar Marshall Beach wint. Marshall Beach is ook een beroemd nudistenstrand, dus let op waar je de camera op richt!
Bookable
Lees meer
Koninklijk Paleis
Napels, Italië

Koninklijk Paleis

Palazzo Reale werd gebouwd toen Napels nog onder Spaanse heerschappij stond. Het is één van de vier koninklijke residenties rond Napels die door de Bourbon-koningen werden gebruikt tijdens hun heerschappij over het Koninkrijk der Twee Siciliën. Tegenwoordig zijn in het grote paleis en het uitgestrekte terrein het Teatro di San Carlo, het Teatrino di Corte, de Nationale Bibliotheek en een boeiend museum gevestigd dat via de prachtig versierde koninklijke appartementen een kijkje biedt in de geschiedenis van de 17e tot 19e eeuw. De Royal Gardens, een betoverend heiligdom binnenin, beschikken over met bomen omzoomde lanen versierd met zeldzame planten, beelden en verborgen tuinen, wat bijdraagt aan de historische allure van deze prachtige bezienswaardigheid.
Lees meer