Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Perpignan

Perpignan

Perpignan, gelegen in het diepe zuiden van Frankrijk, is de hoofdstad van de Pyrénées Orientales. De geografische en culturele identiteit is natuurlijk gericht op Spaans Catalonië, aangezien het een grensstad is die uitkijkt op de Middellandse Zeekust en de hoogste bergen van de Franse Pyreneeën. Perpignan is een drukke plaats die sterk beïnvloed is door de mediterrane culturen en profiteert van 2.500 zonuren per jaar. Geen wonder dat Salvador Dali het als het “Centrum van de Wereld” zag.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Hoge Kust

Hoge Kust

In Noord-Europa ligt een plek waar 20.000 jaar natuurkrachten een dramatisch landschap hebben gevormd met de hoogste kustlijn ter wereld. Bergen die recht in de diepten van de zee duiken op een manier die je sprakeloos maakt. Hier maak je kennis met het echte, onbenutte Zweden. Stoere bezoekers kunnen de gefermenteerde haring en klimmen proberen, maar de Hoge kust van Zweden aan de Botnische Golf draait meer om harmonie dan om adrenaline. Door eindeloze mogelijkheden om samen met je dierbaren actief te zijn in de natuur, zul je de kracht herwinnen om terug te keren naar je drukke, stedelijke leven van alledag.
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Museum van Menorca
Menorca, Spanje

Museum van Menorca

Duik in het rijke culturele erfgoed van Menorca in dit regionale museum. Met exposities van prehistorische sculpturen, Romeinse kunstvoorwerpen, beeldende kunst en zelfs een unieke voedseltentoonstelling met traditionele Menorcaanse recepten om mee naar huis te nemen, is het een reis door de tijd. Dompel jezelf onder in de fascinerende verhalen van de vele beschavingen die dit eiland hebben gevormd, van de Romeinen en Moren tot de Fransen en Britten.
Lees meer
Bospark
Portland

Bospark

Portland is de thuisbasis van het grootste beboste stadspark van het land: tijdens een korte wandeling kun je je nauwelijks voorstellen dat de beschaving op slechts een steenworp afstand ligt. 70 mijl (ruim 112 km) aan paden doorkruisen het bos met uitzicht op de rivier de Willamette, en hoewel je de natuur soms helemaal voor jezelf hebt, zul je zeker ook Portlanders tegenkomen die aan het joggen zijn of met hun hond wandelen. Bereid je voor om te worden begroet met een vriendelijke "Hallo." Als je tijd hebt, wandel dan naar Pittock Mansion, een kasteel in Franse renaissancestijl dat ooit werd bewoond door de familie van een uitgever en zakenman Henry Pittock, en nu is omgebouwd tot een historisch huismuseum dat open is voor bezoekers. Een andere populaire wandelbestemming is het zogenaamde 'Witch's Castle' (zie foto). Overblijfselen van een verlaten stenen huis begroeid met mos, gebruikt door lokale studenten als ontmoetingsplaats op vrijdagavond. De plaats is doordrenkt van een beetje mysterie. Hoewel er geen bewijs is van enige band met hekserij, gaat het gerucht dat de oorspronkelijke bewoner de eerste persoon in Oregon was die in 1859 werd veroordeeld tot executie wegens moord.
Lees meer
Blarney Castle & Gardens
Cork, Ierland

Blarney Castle & Gardens

Op de top van dit 15e-eeuwse kasteel ligt de wereldberoemde Blarney Stone. Volgens de legende zullen degenen die de steen kussen “De Gave van de Babbel” ontvangen, welsprekendheid en charme. De minder bekende Poison Garden bevat een verzameling dodelijke en gevaarlijke planten van over de hele wereld, terwijl de Rock Close en talloze buitenbeelden en kunstwerken een bredere kijk op de geschiedenis inspireren. Je komt ook een varentuin tegen met de sfeer van een tropische jungle diep in het bos. Het kasteel ligt op een korte busrit of rijafstand van de stad van Cork en één van de meest iconische bezienswaardigheden van Ierland.
Lees meer
Fitzgerald Park
Cork, Ierland

Fitzgerald Park

Fitzgerald Park is een levendige en veelzijdige bestemming in Cork. Genesteld op het serene terrein vind je het Cork Public Museum, het uitnodigende Riverview Café, een pittoreske vijver versierd met waterlelies, sculpturen, een levendige speeltuin en een energiek skatepark. Tijdens de zomermaanden komt het park tot leven met openluchtevenementen, waaronder concerten en lokale festivals. Voor een unieke ervaring steek je de iconische “Shakey Brug” over, ook bekend als Daly's Brug, om Sunday's Well te bereiken, en vergeet niet op en neer te springen op de brug om de volledige ervaring te beleven!
Lees meer