Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Sint Maarten Carnaval
Sint Maarten, Sint-Maarten

Sint Maarten Carnaval

Het carnaval van Saint Martin is één van de culturele hoogtepunten van het eiland, waar de lokale bevolking en toeristen op straat samenkomen om te zingen, te dansen, muziek te maken, confetti te gooien en plezier te hebben bij het kijken naar de levendige parade. Zowel Marigot als Philipsburg zijn gedurende de hele carnavalsmaand versierd met kleurrijke veren en glitter. Aan Franse zijde vindt het carnaval plaats in februari en tot begin maart. Aan Nederlandse zijde wordt het carnaval gevierd van half april tot begin mei.
Lees meer
Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Flygvapenmuseum (luchtvaartmuseum)
Linköping, Zweden

Flygvapenmuseum (luchtvaartmuseum)

Bekijk een unieke verzameling van militaire vliegtuigen, waan je een tijdje een piloot of ervaar Zweden tijdens de koude oorlog. Er valt zowel voor kinderen als volwassenen enorm veel te ontdekken in het luchtvaartmuseum. In de kelder vind je het meest bijzondere vliegtuig. Daar zie je de overblijfselen van de DC-3 die in de jaren 50 is neergehaald en in 2003 op de bodem van de zee bleek te liggen. In het vlieglaboratorium kruip je zelf achter de stuurknuppel. Het Flygvapenmuseum vormt een leuk dagje uit voor het hele gezin. Het museum is het hele jaar geopend en verleent gratis toegang.
Lees meer
De sluizen van Berg - het Göta-kanaal
Linköping, Zweden

De sluizen van Berg - het Göta-kanaal

Elk jaar komen er duizenden bezoekers af op de sluizen van Berg, die het hoogtepunt vormen van het Götakanaal. In dit gebied vind je veel restaurants, cafés, minigolf, een jeugdherberg en fietsverhuur. Je kunt ook zwemmen in het Roxen-meer. Het passagiersschip M/S WASA LEJON vertrekt hier dagelijks voor tochtjes over het Göta-kanaal. Als je de sluizen van Berg bezoekt tijdens het herfst- of winterseizoen, dan moet je absoluut langs het Kanaal lopen om te genieten van de magische omgeving en om verliefd te worden op het Zweedse landschap! Dit is een ervaring die je gegarandeerd niet wilt missen! Het is gemakkelijk om naar de sluizen van Berg te reizen, ongeacht of je met de auto, bus of fiets reist. De binnenstad van Linköping is, met een afstand van slechts 11 km, perfect aangesloten op de sluizen van Berg. Ideaal als je een fietstocht of een lange wandeling wilt maken. Vergeet niet om tijdens je bezoek de verbazingwekkende trap van sluizen te bekijken! De sluizen van Berg zijn gezamenlijk de grootste attractie langs het Götakanaal. En als je de omgeving nog verder wilt verkennen, dan raden we je aan om een uitstapje te maken naar Borensberg, slechts 21 km verderop.
Lees meer