Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Van Schijndelhuis
Utrecht, Nederland

Van Schijndelhuis

Van Schijndelhuis is een meesterwerk van moderne architectuur. Het huis trekt een groot aantal liefhebbers van moderne architectuur aan die getuige willen zijn van de verbluffende geometrische patronen en de creatieve visie van de ontwerper. Het huis is elke eerste zondag van de maand open voor bezoek. Alle rondleidingen moeten echter van tevoren worden gepland met een beperkt aantal van 10 deelnemers per tour. Een paar keer per jaar worden er in het huis lezingen gehouden over de ideeën en het werk van de architect en architectuur of ontwerp.
Lees meer
Auchentoshan-distilleerderij
Glasgow, Verenigd Koninkrijk

Auchentoshan-distilleerderij

De Auchentoshan-distilleerderij is opgericht in 1823 en verkondigt met trots haar banden met een stad met een geschiedenis als Glasgow, waarbij het etablissement ook een essentieel onderdeel is van het lokale erfgoed. Tijdens verschillende rondleidingen en proeverijen kunnen bezoekers de geschiedenis en het whiskybereidingsproces van deze single malt-distilleerderij ontdekken, terwijl ze zich ook overgeven aan unieke cocktailcreaties en een opmerkelijke geschenkselectie.
Lees meer
Colección del Museo Ruso
Málaga, Spanje

Colección del Museo Ruso

Verscholen in deze culturele buitenpost ligt een unieke en opmerkelijke collectie kunst afkomstig van het Leningrad Staatsmuseum. Hier kunnen bezoekers zich verdiepen in de essentie van de culturele ziel van Rusland, van de grootsheid van paleisachtige kunst tot de creativiteit van postmoderne uitingen. Naast de permanente en wisselende tentoonstellingen wordt de ervaring verrijkt met lezingen, voordrachten en uitvoeringen van klassieke muziek en folklore, die een uitgebreid en meeslepend begrip bieden van verschillende facetten van Russische kunst.
Lees meer
Verkeerslicht van Nijntje
Utrecht, Nederland

Verkeerslicht van Nijntje

Als je denkt dat er niets spannends aan verkeerslichten is, kan de stad Utrecht je misschien wel aan het denken zetten. Dit unieke verkeerslicht is één van de vele Nijntje-plekken in Utrecht. Nijntje, een klein wit konijn uit een serie prentenboeken van de Nederlandse kunstenaar Dick Bruna, bevindt zich op een regenboogkruispunt in het centrum van de stad en neemt de rol op zich van het reguleren van het verkeer en geeft zo een charmant tintje aan de straten van Utrecht. Dit zal verreweg de leukste manier zijn om de straat over te steken tijdens je bezoek aan Utrecht.
Lees meer