Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
Bari

Bari

Dit pareltje aan de kust in Zuid-Italië biedt een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en prachtige mediterrane landschappen. Verken de historische oude binnenstad en wandel door de kronkelende straatjes, waar de was wappert in de wind en de lokale bevolking bij een espresso kletst in levendige cafés. Proef de lokale keuken die bekend staat om zijn verse zeevruchten, handgemaakte pasta en heerlijk straatvoedsel, en geniet van de schoonheid van de Adriatische Zee langs de pittoreske kustlijn.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Salzburg

Salzburg

Salzburg, dat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een rijk scala aan ervaringen die erop wachten om ontdekt te worden. Bijna alles, van kunst en cultuur tot historische bezienswaardigheden en moderne attracties, ligt op korte loopafstand. Met meer dan 4.000 culturele evenementen per jaar en een prachtige collectie van 20 barokke kerken, is Salzburg een stad die uitnodigt tot diepgaande verkenning en volledige culturele onderdompeling. Of je nu op zoek bent naar plezier, ontspanning of culinaire hoogstandjes, Salzburg biedt een schat aan keuzes voor een onvergetelijke stedentrip.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Belfast

Belfast

Na bijna drie decennia van conflicten en verdeeldheid te hebben overleefd, is Belfast met een hernieuwde frisheid en levendigheid uit zijn pop herrezen. Belfast is een spannende combinatie van oud en nieuw, met een diepe blik op de geschiedenis, maar gaat toch stoutmoedig de toekomst tegemoet. Loop langs de rivier de Lagan en bekijk de geboorteplaats van de beruchte Titanic, bezoek de beroemde politieke muurschilderingen in een zwarte taxi of leun achterover met een traditionele muzieksessie in één van de prachtig bewaard gebleven oude pubs van deze levendige stad.
Lees meer
Fitzgerald Park
Cork, Ierland

Fitzgerald Park

Fitzgerald Park is een levendige en veelzijdige bestemming in Cork. Genesteld op het serene terrein vind je het Cork Public Museum, het uitnodigende Riverview Café, een pittoreske vijver versierd met waterlelies, sculpturen, een levendige speeltuin en een energiek skatepark. Tijdens de zomermaanden komt het park tot leven met openluchtevenementen, waaronder concerten en lokale festivals. Voor een unieke ervaring steek je de iconische “Shakey Brug” over, ook bekend als Daly's Brug, om Sunday's Well te bereiken, en vergeet niet op en neer te springen op de brug om de volledige ervaring te beleven!
Lees meer
Velo Service
Bari, Italië

Velo Service

Met Velo Service kun je de stad op de fiets leren kennen. Dit is een leuke manier om de stad te ontdekken met een deskundige gids die je meeneemt naar de meest typische en charmante plekken, of je kunt een fiets huren en de stad op eigen gelegenheid verkennen. Er is ook een derde alternatief, je kunt het hart van Bari bezoeken in een comfortabele en moderne riksja. De gids neemt je mee naar de belangrijkste plekken en vertelt je verhalen en anekdotes over de stad en haar inwoners.
Lees meer
Weitzman National Museum of American Jewish History
Philadelphia, Pennsylvania

Weitzman National Museum of American Jewish History

Het Weitzman National Museum of American Jewish History is het enige museum in de VS dat uitsluitend is gewijd aan het verkennen en interpreteren van de Amerikaans-Joodse ervaring. Het museum wil een diepere band tussen Joden en hun erfgoed bevorderen en mensen van alle achtergronden laten waarderen voor de diversiteit van deze ervaring en de idealen van Amerikaanse vrijheid. Bezoekers kunnen genieten van een schat aan exposities, waaronder meer dan 1.200 artefacten en documenten uit de collectie van het museum, 2.500 afbeeldingen, 30 originele films en 13 interactieve mediadisplays. Enkele van de opmerkelijke artefacten die te zien zijn, zijn onder meer de pijp van Einstein, de piano van Irving Berlin en de eerste camera van Steven Spielberg.
Lees meer