Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, de bruisende metropool in zakformaat, biedt voor elk wat wils. Dankzij de indrukwekkende architectuur en prachtige musea en kerken is Antwerpen een inspirerende bron van cultuur. De Antwerpse ontwerpers die wereldwijd op handen worden gedragen, verwennen shopping liefhebbers met hun stijlvolle creaties. En in de vele gezellige cafés en restaurants halen foodies en levensgenieters hun hart op. Toppers die je zeker moet bezoeken in Antwerpen zijn het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kerk van Sint Jan van de Kluizenaars
Palermo, Italië

Kerk van Sint Jan van de Kluizenaars

Eén van de mooiste voorbeelden van middeleeuwse architectuur in Palermo is de kerk van Sint Jan de Kluizenaar (Chiesa di San Giovanni degli Eremiti). Het is beroemd om de rode koepels en het architectonisch ontwerp dat in de 12e eeuw sterk werd beïnvloed door de Arabieren. Dit was oorspronkelijk een moskee die later werd omgebouwd tot een christelijke kerk gewijd aan de kluizenaarmonniken van Sicilië. Loop door de mooie tuin met regionale planten en de ruïnes van het klooster.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Monreale
Palermo, Italië

Monreale

Dit kleine stadje met bijna 40.000 inwoners ligt in de bergen ten zuidwesten van Palermo. Het perfecte uitzicht wordt alleen geëvenaard door het Normandische meesterwerk dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, de kathedraal van Monreale, het grootste middeleeuwse gebouw van Italië met 6.000 vierkante meter aan Byzantijnse kunst. De kathedraal is één van de belangrijkste voorbeelden van Normandische architectuur in Europa. Het is bedekt met glinsterende gouden mozaïeken en bevat ook Arabische, Byzantijnse en klassieke elementen.
Lees meer
Het zwarte strand van Reynisfjara
Reykjavík, IJsland

Het zwarte strand van Reynisfjara

Het zwarte onyxzand van Reynisfjara wordt gevormd door vulkanische activiteit in IJsland: wanneer lava samenkomt met de oceaan, koelt het snel af en valt uiteen in kleine stukjes basalt. Met zijn enorme basaltstapels (kenmerken in Game of Thrones en waarvan ooit werd gedacht dat het versteende trollen waren), brullende Atlantische golven en verbluffende vergezichten, wordt Reynisfjara algemeen beschouwd als het mooiste voorbeeld van de zwarte zandstranden van IJsland. De zeestapels langs de kust zijn de thuisbasis van duizenden nestelende zeevogels zoals papegaaiduikers, stormvogels en zeekoeten – een must-see voor vogelaars. Een bezoek aan Reynisfjara is bij de meeste tours in Zuid-IJsland inbegrepen. Hierheen rijden is ook een goede optie, aangezien het slechts ongeveer 180 km van Reykjavík ligt.
Bookable
Lees meer
Sterrenkijken op het observatorium van Perth
Perth, Australië

Sterrenkijken op het observatorium van Perth

Het voordeel van het feit dat Perth meer op een kleine stad dan op een hoofdstad lijkt, is minimale lichtvervuiling. Dat betekent dat in Perth en de omliggende gebieden uitstekende sterrenkijklocaties zijn. De meest voor de hand liggende en passende locatie is het Perth Observatory in Bickley Valley. Kijk op hun website voor rondleidingen en speciale evenementen. Als je geen zin hebt in een rondleiding, kun je er een avond van maken door een picknickmand mee te nemen en in de auto te springen om de Melkweg op een bijzondere plek te bewonderen, ver weg van binnendringende stadslichten.
Lees meer