Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Calgary Stampede (juli)
Calgary, Canada

Calgary Stampede (juli)

De Calgary Stampede, een tiendaags festival dat zijn oorsprong vindt in het begin van de jaren 1900, begint met een mars met een westers thema door de stad. Het is vooral bekend vanwege de grootste buitenrodeo ter wereld met een scala aan activiteiten, waaronder stierenrijden en barrelraces, die in de namiddag plaatsvinden. Elke dag wordt afgesloten met een chuckwagons derby, gevolgd door een variétéshow met comedy, muziek en dans, en een vuurwerkshow die als grote finale fungeert.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
De stranden van Rio de Janeiro
Rio de Janeiro, Brazilië

De stranden van Rio de Janeiro

De staat Rio de Janeiro staat wereldwijd bekend om zijn vele adembenemende stranden. Copacabana is waarschijnlijk het beroemdste strand van Rio: gelegen in de bruisende wijk met dezelfde naam en bijna 6 km lang. Het is de thuisbasis van de nieuwjaarsvieringen en de officiële locatie van de FIFA Beach Soccer World Cup. Toeristen komen hier het hele jaar door samen om te sporten, te zonnebaden en te dansen tot de ochtend. Andere stranden dicht bij het centrum van de stad zijn Ipanema en Leblon, beide vol met cafés, barren en restaurants. De stranden van Barra da Tijuca, Prainha en Grumari zijn geweldig zijn voor liefhebbers van surfen en watersporten. Het nabijgelegen Búzios, een voormalig vissersdorp, biedt vele plekken om te surfen, volleyballen, duiken en windsurfen. Het dorp is gelegen op een klein schiereiland en wordt omringd door vele prachtige stranden zoals Geriba, Enseada de Manguinhos, Armação, Praia dos Ossos, Azeda en Ferradura. Al je Rio nadert vanuit Búzios, vind je Arraial do Cabo. Dit is de perfecte plek voor een onvergetelijke duikervaring door kristalhelder water en rotsformaties vol met tropische vissen.
Lees meer
Museum voor Hedendaagse Kunst Australië
Sydney, Australië

Museum voor Hedendaagse Kunst Australië

Het MCA (Museum of Contemporary Art) ligt aan de rand van Sydney Harbour. Het is het belangrijkste museum van Australië dat zich toelegt op hedendaagse kunst uit heel Australië en de rest van de wereld. In de historische Rocks organiseert het MCA het hele jaar door een gestage stroom tentoonstellingen en evenementen. Van gevestigde kunstenaars tot nieuw werk van opkomende kunstenaars op het gebied van schilderkunst, beeldhouwkunst, video, installatie en meer, er is voor elk wat wils bij het MCA. En vanaf het café op het dak heb je uitzicht op de haven.
Lees meer