Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cap d’Agde, Vias en Portiragnes: parels van de Middellandse Zee
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Cap d’Agde, Vias en Portiragnes: parels van de Middellandse Zee

Tussen havens en stranden in is Cap d’Agde Méditerranée een perfecte vakantieplek, gemaakt voor de toerist. Deze 3 badplaatsen met verschillende stijlen zijn alle drie gericht op gezinsvakanties. Cap d’Agde heeft 10 aangename wijken met een architectuur die is geïnspireerd op de karakteristieke kleuren van de Languedoc-dorpen, met fietspaden, voetpaden en parken. De bedrijvigheid creëert een permanente feestsfeer en het aanbod van activiteiten is heel breed. In Vias is het fijne zandstrand direct bereikbaar vanaf meerdere comfortabele accommodaties en in Portiragnes, waar de natuur en de zee met elkaar verbonden zijn, komt u op het strand door een schaduwrijk pijnboombos. Er is een compleet aanbod van hotels, vakantiehuizen, appartementen en campings.
Lees meer
BridgeClimb
Sydney, Australië

BridgeClimb

Eén van de spannendste manieren om de Sydney Harbour Bridge te ervaren, is door naar de top te klimmen. BridgeClimb is opwindend en absoluut onvergetelijk en geeft je de mogelijkheid om naar de top van de brug te lopen en te genieten van één van 's werelds meest spectaculaire uitzichten, 134 meter boven het water. Als je boven de haven van Sydney staat, op de grootste (maar niet langste) stalen boogbrug ter wereld, heb je een ongelooflijk panoramisch uitzicht op de stad, haar haven en waterwegen en de dynamische levensstijl die het zowel de lokale bevolking als bezoekers biedt.
Lees meer
Paleis Zisa
Palermo, Italië

Paleis Zisa

Castello della Zisa is een 12e-eeuws kasteel gebouwd voor koning Willem I van Sicilië. De naam is afgeleid van het Arabische woord “al-Aziz”, wat prachtig betekent. Het oorspronkelijke Normandische gebouw onderging in de loop der jaren enkele veranderingen, vooral met de versieringen die tijdens de barok zijn toegevoegd. De islamitische inspiratie voor de architectuur is duidelijk zichtbaar in de versieringen van de vestibule, waar Arabische gewelven en zuilen worden afgewisseld door barokke fresco's en marmeren decoraties. Tegenwoordig herbergt het kasteel een museum voor islamitische kunst.
Lees meer
Wetenschapscentrum Vattenhallen
Malmö, Zweden

Wetenschapscentrum Vattenhallen

Op slechts 20 minuten rijden van Malmö, in de charmante stad Lund, ligt Vattenhallen, een leuk wetenschapscentrum dat een meeslepend en leerzaam avontuur belooft voor zowel kinderen als volwassenen. Ontdek de fascinerende tentoonstellingen die de wonderen van wetenschappelijke ontdekkingen tonen, zodat je je kunt verdiepen in de ingewikkelde werking van de natuurlijke wereld. Laat je verrassen door boeiende shows die de mysteries van het universum onthullen in het ultramoderne planetarium, waar je getuige kunt zijn van het oogverblindende spektakel van sterren en sterrenstelsels. Ga zelf aan de slag met de spannende uitdaging van het afschieten van protonen en test je vaardigheden en kennis in een spannende zoektocht. Neem het op tegen de DigiWall en neem deel aan een vriendschappelijke wedstrijd met een vriend terwijl je door een digitale klimmuur navigeert die je grenzen verlegt. En laat je creativiteit en technische vaardigheden de vrije loop door een raket te bouwen met behulp van het innovatieve 4DFrame-systeem.
Lees meer