Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Centrum voor hedendaagse kunst van Málaga (CAC)
Málaga, Spanje

Centrum voor hedendaagse kunst van Málaga (CAC)

Het centrum voor hedendaagse kunst van Málaga richt zich primair op het promoten en presenteren van beeldende kunst uit de 20e en 21e eeuw van internationale en opkomende Spaanse kunstenaars. De permanente collectie, bestaande uit meer dan 400 exposities, vertegenwoordigt een breed scala aan artistieke disciplines, waaronder het impressionisme uit de late 19e eeuw tot verschillende trends in de 20e-eeuwse kunst. Van schilderkunst en beeldhouwkunst tot fotografie en videocreaties, het CAC Málaga presenteert een interessante en expressieve mix van artistieke talen.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Guggenheim Museum
Bilbao, Spanje

Guggenheim Museum

Het Guggenheim Museum Bilbao opende pas in 1997, maar is sindsdien uitgegroeid tot één van de meest gerespecteerde en gevierde gebouwen ter wereld. De collectie van het museum richt zich vooral op Amerikaanse en Europese kunst uit de 20e eeuw. Zoals het populaire gezegde luidt: het is niet alleen de buitenkant wat telt, maar het is behoorlijk belangrijk voor dit museum. Architect Frank Gehry ontwierp het gebouw met de visie "de willekeur van de rondingen het licht te laten vangen". Na de opening van het museum werd gezegd dat het gebouw één van de meesterwerken van de 20e eeuw was.
Lees meer
Soumaya Museum
Mexico-Stad, Mexico

Soumaya Museum

De bekendste afdeling van het Soumaya Museum op Plaza Carso herbergt de eclectische privékunstcollectie van 700 miljoen dollar van één van 's werelds rijkste mannen. De glinsterende gevel van het gebouw met zijn golvende lijnen is een must voor je Instagram-feed. Binnen leidt een spiraalvormige helling je langs verschillende verdiepingen vol met werken van Europese en Mexicaanse meesters. De collectie van het museum omvat 30 eeuwen kunst, waaronder sculpturen uit het pre-Spaanse Meso-Amerika, Mexicaanse kunst, werken van Europese oude meesters en meesters van moderne westerse kunst zoals Auguste Rodin, Salvador Dalí, Bartolomé Esteban Murillo en Tintoretto. Het wordt één van de meest complete collecties in zijn soort genoemd.
Bookable
Lees meer
Wilhelminapark
Utrecht, Nederland

Wilhelminapark

Wilhelminapark is één van de meest pittoreske parken van Nederland. De aangeboren schoonheid, de overvloed aan oude bomen, goed onderhouden gazons en een sierlijke fontein maken het een must om te bezoeken in Utrecht. Dit iconische park wordt omringd door herenhuizen en historische villa's, met een ruime ligweide in het zuidelijke deel en een brede promenade. De parkomgeving zal je zeker zin geven om te fietsen, te sporten of gewoon te picknicken op een zonnige dag. Ook kunnen bezoekers in het Wilhelminapark de exBunker-expositieruimte en een charmant restaurant aan het meer verkennen, dat klassieke Franse gerechten serveert.
Lees meer