Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Perpignan

Perpignan

Perpignan, gelegen in het diepe zuiden van Frankrijk, is de hoofdstad van de Pyrénées Orientales. De geografische en culturele identiteit is natuurlijk gericht op Spaans Catalonië, aangezien het een grensstad is die uitkijkt op de Middellandse Zeekust en de hoogste bergen van de Franse Pyreneeën. Perpignan is een drukke plaats die sterk beïnvloed is door de mediterrane culturen en profiteert van 2.500 zonuren per jaar. Geen wonder dat Salvador Dali het als het “Centrum van de Wereld” zag.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Beklim de Sint-Janskathedraal - 's-Hertogenbosch
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Beklim de Sint-Janskathedraal - 's-Hertogenbosch

Als nationaal monument is de Sint-Janskathedraal 's-Hertogenbosch' trots en vreugde. Deze majestueuze kerk, gebouwd tussen 1370 en 1529, geeft uitdrukking aan de rijkdom van 's-Hertogenbosch in de late middeleeuwen. De kathedraal is luxueus versierd met beelden, spitsbogen, beeldjes en grote ramen. De Sint-Janstoren, die 43 meter hoog is, is open voor het publiek. De kathedraal bevindt zich bij de Parade.
Lees meer
Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Cataractkloof
Tasmanië, Australië

Cataractkloof

Lekker luieren in het Cataract Gorge Reserve, op slechts een paar minuten van het centrum van Launceston. Er zijn pauwen en wallaby's, rotsklimmen en een zwembad in deze populaire stadsspeeltuin. Volg een pad langs de rotswand dat uitkijkt op de South Esk River. Aan de schaduwrijke noordkant, bekend als de Cliff Grounds, ligt een Victoriaanse tuin met varens en exotische planten. Dwaal over de voetgangersbrug en maak een ritje met de stoeltjeslift over de rivier.
Lees meer
Bridestowe Lavender Estate
Tasmanië, Australië

Bridestowe Lavender Estate

Achtenveertig hectare glooiende lavendelvelden bloeien als een paarse deken op één van 's werelds grootste lavendelboerderijen. De oogst van vijf weken begint begin januari met de distillatie en verwerking van de lavendel in volle gang. In een proefruimte kun je het unieke gebruik van Bridestowe-lavendel ervaren als subtiele smaakstof in voedingsmiddelen van uitstekende kwaliteit. Ga zitten en geniet van een kopje koffie in het Bridestowe café of picknick onder de eeuwenoude eikenbomen en wandel door de velden. De cadeauwinkel van Bridestowe heeft beren gevuld met lavendel, oliën met lavendel, lotions en drankjes en culinaire lavendel, zodat je thuis je eigen lavendelsnoepjes kunt maken.
Lees meer
Monumentale begraafplaats van Staglieno
Genua, Italië

Monumentale begraafplaats van Staglieno

De monumentale begraafplaats van Staglieno is een historisch testament en bevat de overblijfselen van vooraanstaande burgers zoals De Andre' en Govi, evenals het graf van Lady Constance Wilde, de echtgenote van de Ierse toneelschrijver Oscar Wilde. De elegante galeries en kapellen tonen honderden beelden, waardoor het een boeiend openluchtmuseum is. De stijlen die beeldhouwers gebruiken variëren van realisme, neogotiek en neorenaissance tot art nouveau en symboliek.
Lees meer