Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Guggenheim Museum
Bilbao, Spanje

Guggenheim Museum

Het Guggenheim Museum Bilbao opende pas in 1997, maar is sindsdien uitgegroeid tot één van de meest gerespecteerde en gevierde gebouwen ter wereld. De collectie van het museum richt zich vooral op Amerikaanse en Europese kunst uit de 20e eeuw. Zoals het populaire gezegde luidt: het is niet alleen de buitenkant wat telt, maar het is behoorlijk belangrijk voor dit museum. Architect Frank Gehry ontwierp het gebouw met de visie "de willekeur van de rondingen het licht te laten vangen". Na de opening van het museum werd gezegd dat het gebouw één van de meesterwerken van de 20e eeuw was.
Lees meer
Pizzo Calabro
Lamezia Terme, Italië

Pizzo Calabro

Pizzo Calabro is een zeehaven op een steile klif met uitzicht op de Golf van Saint Eufemia, op ongeveer 34 km van Lamezia. De kerk van San Giorgio en het nabijgelegen kasteel zijn een bezoek waard, evenals de charmante smalle straatjes waar je kunt ronddwalen en het Italiaanse historische erfgoed kunt ontdekken. Bovendien is het een must om tijdens een bezoek aan dit gebied het heerlijke “Tartufo” te proeven, een lokaal ijsje dat welbekend is in Italië.
Lees meer
De Vlaamse primitieven
Brugge, België

De Vlaamse primitieven

In Brugges Gouden Eeuw, de 15de eeuw, regeerden de schone kunsten. Klinkende namen als Jan van Eyck en Hans Memling vestigden zich in de stad. Vandaag kun je de creaties van die wereldbefaamde Vlaamse primitieven nog steeds bewonderen in het Groeningemuseum en in het Sint-Janshospitaal. Maar ook in de schatkamer van Brugges oudste parochiekerk, de Sint-Salvatorskathedraal, kom je oog in oog te staan met schilderijen die eeuwen geleden, in Brugge, gecreëerd werden.
Lees meer