Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Bari

Bari

Dit pareltje aan de kust in Zuid-Italië biedt een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en prachtige mediterrane landschappen. Verken de historische oude binnenstad en wandel door de kronkelende straatjes, waar de was wappert in de wind en de lokale bevolking bij een espresso kletst in levendige cafés. Proef de lokale keuken die bekend staat om zijn verse zeevruchten, handgemaakte pasta en heerlijk straatvoedsel, en geniet van de schoonheid van de Adriatische Zee langs de pittoreske kustlijn.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Via Aurelia (Aurelia straat naar Rome)
Pisa, Italië

Via Aurelia (Aurelia straat naar Rome)

Via Aurelia, gebouwd in ongeveer 241 voor Christus, speelde een belangrijke rol in de tijd van het oude Romeinse Rijk. Dit was om de steden Pisa en Rome met elkaar te verbinden en om een probleemloze en efficiënte verplaatsing van verdedigingstroepen en goederen tussen beide steden mogelijk te maken. Tegenwoordig is de rit langs de kust misschien niet meer de snelste weg, vanwege het vaak drukke verkeer, maar het is zeker één van de mooiste ritten in Italië. Tegenwoordig neemt de moderne Strada Statale 1 dezelfde route in en is informeel bekend als La Via Aurelia. Overblijfselen van verschillende Romeinse bruggen zijn nog steeds te vinden langs de weg, waaronder de Cloaca di Porta San Clementino, Ponte de Diavolo, Primo Ponte en de Secondo Ponte (de laatste drie in Sta Marinella).
Lees meer
Surfschool Homegrown
Fuerteventura, Spanje

Surfschool Homegrown

Dompel jezelf onder in de spannende wereld van surfen met Homegrown, de grootste surfschool op het eiland Fuerteventura. Opgericht in 1995 en gelegen in het hart van Corralejo, biedt deze veelgeprezen school de perfecte gelegenheid om te leren surfen te midden van constante golven en heerlijk weer. Ervaar de beste surfbestemming van het eiland terwijl je op reis gaat om het surfen onder de knie te krijgen in het beste deel van Fuerteventura, waar avontuur en vaardigheden op je wachten.
Lees meer