Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Perpignan

Perpignan

Perpignan, gelegen in het diepe zuiden van Frankrijk, is de hoofdstad van de Pyrénées Orientales. De geografische en culturele identiteit is natuurlijk gericht op Spaans Catalonië, aangezien het een grensstad is die uitkijkt op de Middellandse Zeekust en de hoogste bergen van de Franse Pyreneeën. Perpignan is een drukke plaats die sterk beïnvloed is door de mediterrane culturen en profiteert van 2.500 zonuren per jaar. Geen wonder dat Salvador Dali het als het “Centrum van de Wereld” zag.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Gas Street Basin
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Gas Street Basin

Gelegen in het bruisende hart van het stadscentrum van Birmingham ligt Gas Street Basin, een historisch grachtennetwerk dat ooit een bruisende haven was en nu is omgetoverd tot een charmant centrum van bars, cafés en restaurants. Maak een ontspannen wandeling langs de pittoreske grachtenkant en dompel jezelf onder in een harmonieuze mix van ouderwetse charme en modern leven. Interessant genoeg geeft de naam zelf al een aanwijzing voor de betekenis ervan, aangezien Gas Street de baanbrekende locatie in Birmingham was om gasverlichting te introduceren, wat een mijlpaal was in de geschiedenis van de stad.
Lees meer
Love Park
Philadelphia, Pennsylvania

Love Park

Als baken voor de City of Brotherly Love maakt John F. Kennedy Plaza plaats voor Love Park. Het is een epicentrum van eten, kunst, muziek en plezier sinds de oprichting in de jaren 60. Robert Indiana's beroemde “LOVE” -sculptuur kijkt uit op JFK Plaza en trekt decennialang kusjes van talloze lokale bewoners en bezoekers. Maar misschien wel het best bekend als de voorhoede van skateboardlocaties ter wereld, maakte Love Park van Philadelphia de enige stad waar ESPN's “X Games” twee keer op rij werden gehouden.
Lees meer
De stranden van Rio de Janeiro
Rio de Janeiro, Brazilië

De stranden van Rio de Janeiro

De staat Rio de Janeiro staat wereldwijd bekend om zijn vele adembenemende stranden. Copacabana is waarschijnlijk het beroemdste strand van Rio: gelegen in de bruisende wijk met dezelfde naam en bijna 6 km lang. Het is de thuisbasis van de nieuwjaarsvieringen en de officiële locatie van de FIFA Beach Soccer World Cup. Toeristen komen hier het hele jaar door samen om te sporten, te zonnebaden en te dansen tot de ochtend. Andere stranden dicht bij het centrum van de stad zijn Ipanema en Leblon, beide vol met cafés, barren en restaurants. De stranden van Barra da Tijuca, Prainha en Grumari zijn geweldig zijn voor liefhebbers van surfen en watersporten. Het nabijgelegen Búzios, een voormalig vissersdorp, biedt vele plekken om te surfen, volleyballen, duiken en windsurfen. Het dorp is gelegen op een klein schiereiland en wordt omringd door vele prachtige stranden zoals Geriba, Enseada de Manguinhos, Armação, Praia dos Ossos, Azeda en Ferradura. Al je Rio nadert vanuit Búzios, vind je Arraial do Cabo. Dit is de perfecte plek voor een onvergetelijke duikervaring door kristalhelder water en rotsformaties vol met tropische vissen.
Lees meer