Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kathedraal van Porto (Sé do Porto)
Porto, Portugal

Kathedraal van Porto (Sé do Porto)

Sé do Porto, of de kathedraal van Porto, gebouwd in 1110 op het hoogste punt van de stad, is een bepalende bezienswaardigheid van de stad en het belangrijkste religieuze gebouw in Porto. Een bezoek aan de kathedraal is niet alleen de moeite waard vanwege het historische belang, maar ook vanwege de opmerkelijke mix van bouwstijlen die variëren van romaans tot barok en gotisch, en tot slot vanwege het prachtige uitzicht over de stad, dat zich uitstrekt van de oude binnenstad tot de Atlantische kust.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Soho
Londen, Verenigd Koninkrijk

Soho

Soho is een absolute aanrader, omdat het zo veelzijdig is. De straten Dean, Frith, Beak en Old Compton zijn de hele dag door levendig en de Ronnie Scott's Jazz Club is hier te vinden. Shaftesbury Avenue trekt theaterbezoekers aan. De straten Carnaby, Oxford en Regent en het iconische warenhuis Liberty zijn er voor al jouw winkelbehoeften. Muziekwinkels, kleine cafés en leuke bakkerijen zijn op elke hoek! De energieke straten van Soho zijn de populairste bestemming voor het nachtleven. De buurt heeft nog steeds een ietwat gewaagde sfeer met bars, cafés en restaurants die zich richten op hippe groepen internationale creatievelingen. Soho staat ook bekend als het centrum van de LGBTQA+-gemeenschap, dus mis alle plekken voor homo- en lesbische feestjes in de omgeving niet.
Bookable
Lees meer
Dulce Junio Café
San José, Costa Rica

Dulce Junio Café

Dulce Junio Café heeft niet alleen enkele van de beste koffie in San Jose, maar biedt ook een grote verscheidenheid aan desserts. Probeer de crème de menthe chocoladetaart - deze wordt geleverd met een glazuur van rijke fudge-achtige chocolade met daarop een muntglazuur dat de zoetheid perfect in evenwicht brengt. Haal voor de lunch de enorme sandwich met curry-kip gemaakt met het perfecte focaccia-brood. De binnenplaats van Dulce Junio is een rustige plek om te genieten van een kopje koffie en even uit te rusten tijdens een wandeling door de stadswijken.
Lees meer
Beurspaleis
Porto, Portugal

Beurspaleis

Het beurspaleis, of Palácio da Bolsa, is gebouwd tussen 1842 en 1870 op het voormalige terrein van een Franciscaans klooster. Het is een indrukwekkend gebouw in neoklassieke stijl, waarin momenteel het hoofdkantoor van de Porto Commercial Association is gevestigd. Het Palácio da Bolsa, geclassificeerd als werelderfgoed door de UNESCO, trekt jaarlijks ongeveer 200.000 bezoekers en is daarmee het meest bezochte monument in het noorden van Portugal. Volg een rondleiding om de prachtig ingerichte kamers van dichtbij te bekijken, vooral de Arab Room, met de exotische Moorse Revival-architectuur. Deze kamer dient ook als ontvangsthal voor staatshoofden en soortgelijken die de stad bezoeken.
Lees meer