Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Poznan

Poznan

Have you ever had occasion to fall in love with a city? If not, Poznan will take your heart with its unique treasures, which stand dreamily watching their own reflections in the fast flowing Warta River. Here, history and tradition interweave with modernity offering you everything from bustling tourist attractions to idyllic hideaways. The city is perfect for romantic getaways. Even if you walk the cobbled streets alone, you will be swept away by the magic that has given Poznan a reputation for being Poland’s most popular small-big city.
Lees meer
Belfast

Belfast

Na bijna drie decennia van conflicten en verdeeldheid te hebben overleefd, is Belfast met een hernieuwde frisheid en levendigheid uit zijn pop herrezen. Belfast is een spannende combinatie van oud en nieuw, met een diepe blik op de geschiedenis, maar gaat toch stoutmoedig de toekomst tegemoet. Loop langs de rivier de Lagan en bekijk de geboorteplaats van de beruchte Titanic, bezoek de beroemde politieke muurschilderingen in een zwarte taxi of leun achterover met een traditionele muzieksessie in één van de prachtig bewaard gebleven oude pubs van deze levendige stad.
Lees meer
Kathedraal
Poznan, Polen

Kathedraal

De eerste Poolse kathedraal uit de 10de eeuw. Binnen de domkerk zijn de grafstenen platen uit de 15de en 16de eeuwen bezienswaardig, ook is het zo de gotische hoofdaltaar uit 1512 en de 19-eeuwse Gouden Kapel, waarin de sarcofag en het standbeeld van de eerste Poolse heersers: Mieszko I en Bolesław I van Polen te vinden zijn. In de kelder kunt u de overblijfselen van de eerste kathedraal zien, de graven van de eerste heersers en de doopkapel. Naast de kathedraal werd een modern Interactief Centrum voor de Geschiedenis van het Kathedraal Eiland Porta Posnania.
Lees meer
Nationaal park Sila
Lamezia Terme, Italië

Nationaal park Sila

Nationaal park Sila omarmt het uitgestrekte en pittoreske Sila-plateau omarmt. Het onthult een betoverend tafereel van dichte bossen, ongerepte meren en glooiende heuvels, die zowel natuurliefhebbers, wandelaars als buitenliefhebbers betoveren. Het park is een toevluchtsoord voor zomeravonturen en lokt met prachtige wandelpaden, mountainbikeroutes, paardrijtochten en ontspannen wandelingen langs de betoverende meren, die iedereen uitnodigen om te genieten van de natuurlijke allure.
Lees meer
Fryderyk Chopin Museum
Warschau, Polen

Fryderyk Chopin Museum

Het Fryderyk Chopin Museum is gevestigd in het historische Ostrogski-paleis en is één van de modernste biografische musea in Europa. De tentoongestelde exposities omvatten de vleugel van de componist en manuscripten van Chopins brieven en muziekcomposities. Voor de meest serieuze Chopin-fans is het de moeite waard om een dagtour te maken die zich richt op de belangrijkste bezienswaardigheden van Warschau uit het leven van de componist. De uitgebreide versie van de tour omvat een concert van 1 uur met muziek van Chopin.
Lees meer