Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kerk Temppeliaukio
Helsinki, Finland

Kerk Temppeliaukio

De Temppeliaukio-kerk is rechtstreeks uitgegraven in massief gesteente en ligt in het hart van Helsinki. Vanwege de architectuur is het één van de belangrijkste attracties in Helsinki. De rotswanden, koperen koepel en dakramen creëren een unieke sfeer in de kerkzaal. Vanwege de uitstekende akoestiek is de kerk een populaire locatie voor concerten. De kerk verwelkomt je elke dag, kijk op de homepage voor meer informatie. De toegangsprijs is €4. Kinderen mogen gratis naar binnen.
Lees meer
Perpignan

Perpignan

Perpignan, gelegen in het diepe zuiden van Frankrijk, is de hoofdstad van de Pyrénées Orientales. De geografische en culturele identiteit is natuurlijk gericht op Spaans Catalonië, aangezien het een grensstad is die uitkijkt op de Middellandse Zeekust en de hoogste bergen van de Franse Pyreneeën. Perpignan is een drukke plaats die sterk beïnvloed is door de mediterrane culturen en profiteert van 2.500 zonuren per jaar. Geen wonder dat Salvador Dali het als het “Centrum van de Wereld” zag.
Lees meer
Kunstmuseum Ateneum
Helsinki, Finland

Kunstmuseum Ateneum

ATENEUM PRESENTEERT KLASSIEKERS MET EEN TWIST Ateneum is het bekendste kunstmuseum van Finland en de thuisbasis van Finse kunst. De geliefde werken in de collectie van Ateneum bestrijken de periode van de 19e eeuw tot het modernisme. De enorm populaire speciale tentoonstellingen van Finse en internationale kunst van het museum bieden nieuwe perspectieven op het verleden en het heden. Kom weer in contact met je oude favorieten en word verliefd op nieuwe. De deuren in het hart van het centrum van Helsinki staan speciaal voor jou open. Wees welkom!
Lees meer
Zeitz Museum of Contemporary Art Africa (MOCAA)
Kaapstad, Zuid-Afrika

Zeitz Museum of Contemporary Art Africa (MOCAA)

Het Zeitz MOCAA, gevestigd in een oude silo aan de Tafelbaai, is het grootste museum voor hedendaagse Afrikaanse kunst ter wereld. Het unieke ontwerp van het gebouw is voldoende om je bezoek hier te betalen, maar ook het interieur verkennen is een echte aanrader. Meer dan 100 galerijen, verdeeld over negen verdiepingen, tonen goed samengestelde hedendaagse kunst uit Afrika en zijn diaspora. Als je zin hebt in een pauze, kijk dan eens op het dak, waar ze een beeldentuin hebben en een restaurant met prachtig uitzicht op de haven.
Lees meer