Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Festa di Santa Rosalia
Palermo, Italië

Festa di Santa Rosalia

Festa di Santa Rosalia is een groots jaarlijks festival dat plaatsvindt in juli. Het festival, dat zes dagen duurt, is gewijd aan Sint Rosalia, ook wel La Santuzza (kleine heilige) of Rusulia (in Siciliaans dialect) genoemd, de beschermheilige van Palermo. Het herdenkt de wonderbaarlijke verschijningen van de heilige in 1624 toen de stad werd getroffen door de pest. Dit festival staat bol van oogverblindend vuurwerk, religieuze optochten, livemuziek en heerlijke Siciliaanse delicatessen.
Lees meer
Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Balboa Park
San Diego, California

Balboa Park

Balboa Park, oorspronkelijk “City Park” genoemd en later hernoemd naar een Spaanse ontdekkingsreiziger, is het grootste stedelijke culturele park in de Verenigde Staten en zonder twijfel het culturele centrum van de stad. Op de uitgestrekte 485 hectare met uitzicht op het centrum van San Diego bevinden zich verschillende musea, theaters, prachtige tuinen en de wereldberoemde San Diego Zoo. Dit enorme aanbod aan culturele instellingen maakt Balboa Park tot een must tijdens je bezoek aan San Diego.
Bookable
Lees meer
Kaap de Goede Hoop & Kaappunt
Kaapstad, Zuid-Afrika

Kaap de Goede Hoop & Kaappunt

Kaap de Goede Hoop en Kaappunt zijn twee van de meest bekende en populaire toeristische trekpleisters in Kaapstad. Er bestaat een misvatting dat Kaap de Goede Hoop het zuidelijkste puntje van Afrika is, wat niet waar is, aangezien Kaap Agulhas in feite het zuidelijkste punt is. Zowel Kaap de Goede Hoop als Kaappunt zijn delen van het nationaal park Tafelberg, waar je Kaapse leeuwen, gevlekte hyena's, jakhalzen, olifanten en zebra's kunt zien.
Lees meer