Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cactustuin
Lanzarote, Spanje

Cactustuin

Stap in de fascinerende wereld van cactussen in Jardín de Cactus op Lanzarote, waar meer dan duizend verschillende soorten vetplanten uit verschillende woestijnen en droge gebieden te zien zijn. De tuin, gelegen in het dorp Guatiza, was het laatste project van de beroemde kunstenaar César Manrique, en zijn werken zijn overal in de tuin te zien. De tuin is ontworpen als een groot amfitheater, met terrasvormige opstellingen van planten die zorgen voor een verbluffende visuele ervaring. Op het hoogste punt staat een gerestaureerde windmolen, die ooit werd gebruikt voor de productie van gofio (een soort Canarisch meel), wat nog bijdraagt aan de charme van de plek.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
De Strip
Las Vegas, Nevada

De Strip

De Las Vegas Strip is waarschijnlijk de bekendste boulevard ter wereld, dus bereid je voor op een paar intense uren tussen casino's, restaurants, winkels, eersteklas hotels en vele andere etablissementen. Eén van de meest populaire activiteiten is het maken van foto's met mensen die verkleed zijn als beroemdheden. Een paar van de keuzes zijn Marilyn Monroe, Elvis en zelfs Alan uit de film "The Hangover". Nadat je hier overdag bent geweest, kun je's avonds terugkomen om de Strip opnieuw te ontdekken en om duizelig en verbaasd te worden in deze zee van glinsterende neonlichten.
Bookable
Lees meer
Chester Zoo
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Chester Zoo

Chester Zoo herbergt meer dan 21.000 bedreigde en exotische dieren in prachtige, bekroonde tuinen en is de dichtstbijzijnde grote dierentuin bij Manchester. Met meer dan 500 verschillende diersoorten op een oppervlakte van 50 hectare zullen bezoekers zeker op avontuur gaan om de verbazingwekkende flora en fauna te ontdekken en te leren kennen. Natuurbehoud en educatie staan centraal in alles in Chester Zoo. Ze zetten zich in om hun dieren de hoogste zorgstandaarden te bieden en om inheemse en internationale wilde dieren te beschermen. Hun team van deskundige medewerkers werkt hard om uitsterving te voorkomen en is gepassioneerd om bezoekers met de natuur in contact te brengen. Chester Zoo biedt een verscheidenheid aan rondleidingen en praktische ervaringen, evenals dagelijkse dierenpraatjes om een dag vol dierenavontuur te garanderen. Stop voor een hapje in één van hun vele restaurants, cafés en kiosken, waaronder hun onlangs gerenoveerde moderne Britse pub, The Oakfield. Het is een enorme dierentuin, maar er zijn genoeg mogelijkheden om de omgeving te verkennen, waaronder de Zoofari Monorail en de Lazy River Boat Trip. Vergeet niet om onderweg even langs te gaan bij de cadeauwinkel voor een souvenir van je reis.
Lees meer
Bellagio conservatorium & botanische tuin
Las Vegas, Nevada

Bellagio conservatorium & botanische tuin

Bellagio Conservatory & Botanical Garden is het atrium met dakramen van Bellagio met levendige en fantastische taferelen bestaande uit planten, bloemen en bomen. Het luchtige centrale conservatorium is geïnspireerd op de Art Nouveau conservatoria van Parijs. Elk seizoen creëert een team van 120 professionals displays met meer dan 10.000 bloemen, die regelmatig worden verwisseld om de versheid te behouden. Je weet nooit wat je kunt verwachten: gigantische bloemensculpturen ter ere van het nieuwe jaar, koivijvers en pagodes, enorme jademedaillons en animatronische beeldjes, grillige architecturale elementen en fantastische taferelen.
Lees meer