Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Traditionele markt Kwa Mai Mai
Johannesburg, Zuid-Afrika

Traditionele markt Kwa Mai Mai

De traditionele markt Kwa Mai Mai is een levendige en bruisende markt, bekend om zijn traditionele Afrikaanse ambachten, kunst en souvenirs. Bezoekers kunnen een breed scala aan artikelen vinden, waaronder kralenjuwelen, houtsnijwerk, traditionele kleding en nog veel meer. Naast de winkelmogelijkheden biedt Kwa Mai Mai ook een unieke culturele ervaring met livemuziek en dansvoorstellingen, evenals een verscheidenheid aan traditionele eet- en drinkkraampjes. Als je van plan bent om de Kwa Mai Mai markt in Johannesburg te bezoeken, is het belangrijk om een paar tips in gedachten te houden. Kleed je comfortabel, want op de markt is het behoorlijk druk en kan het warm worden. Neem contant geld mee, want dit is de enige geaccepteerde vorm van betaling bij alle kraampjes. Het kan ook nuttig zijn om contact op te nemen met een lokale inwoner die de markt goed kent. Tot slot, als je geïnteresseerd bent in het maken van foto's, is het belangrijk om eerst toestemming te vragen, vooral op de muthi markt waar de handelaren conservatiever zijn.
Lees meer
Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Royal Albert Dock
Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Royal Albert Dock

Verken het Royal Albert Dock en ervaar een boeiende mix van geschiedenis, kunst en entertainment. Dit architecturale wonder, ontworpen door Jesse Hartley en Philip Hardwick, werd geopend in 1846 en is het eerste Britse bouwwerk dat volledig is opgetrokken uit gietijzer, baksteen en steen, zonder afhankelijk te zijn van hout voor de structuur. Dit iconische complex herbergt een indrukwekkende reeks culturele bezienswaardigheden, waaronder het beroemde Tate Liverpool, The Beatles Story, het Merseyside Maritime Museum en het tot nadenken stemmende International Slavery Museum. Naast het rijke culturele aanbod biedt het dok ook een levendig assortiment aan winkels, bars en restaurants, waardoor het een levendige en diverse bestemming is voor bezoekers.
Lees meer
Basiliek van San Piero a Grado
Pisa, Italië

Basiliek van San Piero a Grado

Niet ver van het stadscentrum ligt deze basiliek, waarvan gezegd wordt dat deze is gebouwd op de plaats waar St. Peter landde op weg van de Egeïsche Zee naar Rome. Als je binnenloopt, kun je middeleeuwse schilderijen en prachtige fresco's bewonderen, zowel aan de linker- als de rechterkant van de kerk. Ze dateren van tussen 1200 en 1300. En rond de locatie, waar een klein dorp is ontstaan, kun je een wandeling maken en op zoek gaan naar enkele lokale restaurants.
Lees meer
Madrid tapas & wijnproeverij
Madrid, Spanje

Madrid tapas & wijnproeverij

Ga mee op een verrukkelijke tapastour en ontdek de bruisende culinaire scene van Madrid. Geniet van een verscheidenheid aan traditionele delicatessen zoals Iberische ham, gezouten kabeljauw en rijke kikkererwtenstoofpot terwijl je geniet van uitstekende Spaanse wijnen. Met een deskundige gids aan je zijde zul je meer waardering krijgen voor de lokale ingrediënten en de geschiedenis achter elk gerecht. Dit gastronomische avontuur is de perfecte manier om de unieke cultuur en tradities van de stad te ervaren en om je smaakpapillen te prikkelen met het lekkerste eten dat je ooit zult proberen.
Bookable
Lees meer