Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Västerås

Västerås

De op vijf na grootste stad van Zweden is ook een van de oudste steden van het land. Welkom in Västerås! Er is hier voor de hele familie van alles te beleven. Bovendien vind je hier een rijke cultuur, een bruisend nachtleven, een waterrijke omgeving en een boeiende geschiedenis. Breng een nacht door onder water of tussen de boomtoppen. Bewonder de oude kathedraal met een sterrenvermelding in de reisgids van Michelin of bezoek Anundshög, de grootste grafheuvel van Zweden: Västerås heeft veel te bieden voor iedereen!
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Oude stad van Efeze & Selçuk
Bodrum, Turkije

Oude stad van Efeze & Selçuk

Deze opgraving evenaart de beroemde bezienswaardigheden van Pompeii. Het oude Efeze, waar ooit ongeveer 400.000 mensen woonden, werd gebouwd rond de tempel van Artemis, nog een wonder onder de zeven wereldwonderen van de antieke wereld. De ruïnes die we vandaag zien, stammen voornamelijk uit de Romeinse tijd. De overblijfselen van de Tempel van Artemis bevinden zich buiten het belangrijkste ruïnegebied, terwijl op de heuvel erboven de Sint-Janskathedraal staat, naar verluidt de laatste rustplaats van de evangelist. Volgens de legende leefde Sint Jan samen met de Maagd Maria in Efeze.
Bookable
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Linköpings domkyrka (kathedraal van Linköping)
Linköping, Zweden

Linköpings domkyrka (kathedraal van Linköping)

De kathedraal in Linköping is beter behouden dan de andere middeleeuwse kathedralen in Zweden. Er valt hier heel veel te zien, zoals de Gotische blinde steenbogen en de prachtige glazen sculpturen van Golgotha en Maria, compleet met een prachtig bloemendeken dat vanuit de ramen over de bezoekers is gespannen. De kathedraal van Linköping is 110 meter hoog. De torens zijn 107 meter hoog. Om meer over de geschiedenis van de kathedraal te leren, raden we een rondleiding aan.
Lees meer
Skimuseum Holmenkollen
Oslo, Noorwegen

Skimuseum Holmenkollen

Gelegen aan de voet van Holmenkollbakken, een bekende schansspringheuvel in Oslo, is het Holmenkollen Skimuseum een absolute must voor sportliefhebbers. Het werd opgericht in 1923 en heeft de gewaardeerde titel het oudste skimuseum ter wereld te zijn. Het neemt bezoekers mee op een reis door 4.000 jaar skigeschiedenis en biedt fascinerende inzichten en exposities. Bovendien biedt een bezoek aan Holmenkollbakken een buitengewone ervaring, terwijl je naar de top van de skischans gaat en adembenemende panoramische uitzichten over Oslo en zijn pittoreske fjord aanschouwt. Probeer voor nog meer spanning de skisimulator om een voorproefje te krijgen van de spanning van het springen vanaf Holmenkollen.
Lees meer
Rondleidingen in Caterpillar Garden
Christchurch, Nieuw-Zeeland

Rondleidingen in Caterpillar Garden

De Botanic Gardens, opgericht in 1863, herbergen zonder twijfel de mooiste collectie exotische en inheemse planten die overal in Nieuw-Zeeland te vinden is. Caterpillar Garden Tours biedt een doorlopende dagelijkse service en stelt bezoekers in staat om de natuurlijke schoonheid, geschiedenis en cultuur van deze centrale stadsoase te ontdekken en tegelijkertijd in alle weersomstandigheden, comfort en stijl door de tuinen te worden geleid. De rondleidingen worden volledig begeleid op een milieuvriendelijke elektrische shuttle.
Lees meer
Anzac Hill
Alice Springs, Australië

Anzac Hill

Voor een fantastische eerste glimp van Alice moet je naar dit oorlogsmonument wandelen, vanwaar je ook kunt genieten van de prachtige omgeving van de stad. Dit uitkijkpunt kun je het beste bij zonsopgang of zonsondergang bezoeken, dus begin of eindig je dag goed door hier naar boven te gaan. Dit monument is opgedragen aan het ANZACS (Australian and New Zealand Army Corps) van de Eerste Wereldoorlog. De dageraaddiensten worden elk jaar gehouden op ANZAC-dag, 25 april.
Lees meer
Drents Museum
Groningen, Nederland

Drents Museum

Het Drents Museum in Assen is een schatkamer van geschiedenis en kunst, met meer dan 90.000 voorwerpen. De archeologische collectie, met prehistorische voorwerpen zoals het gemummificeerde Yde-meisje en de oudst bekende kano, de Pesse-kano, is één van de belangrijkste in Noordwest-Europa. Het museum beschikt ook over een aanzienlijke kunstcollectie, die wordt beschouwd als één van de mooiste van Nederland, naast een indrukwekkend aanbod aan hedendaagse realistische kunst. Een bezoek biedt een meeslepende reis door het rijke verleden en artistieke erfgoed van Drenthe.
Lees meer
Aggarön
Västerås, Zweden

Aggarön

Aggarön is een van de grootste eilanden in de Ridö-Sundbyholm-archipel. Het heeft een prachtige natuur en een boeiende geschiedenis. Het eiland heeft een rijke fauna. Er leven damherten en reeën, en met een beetje geluk kom je er zelfs een eland tegen. Dit bijzondere eiland in de archipel van Västerås is nu een populair toevluchtsoord voor mensen die willen genieten van de rust en alles wat het platteland nog meer te bieden heeft. Op het eiland kun je een huisje huren.
Lees meer