Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, de bruisende metropool in zakformaat, biedt voor elk wat wils. Dankzij de indrukwekkende architectuur en prachtige musea en kerken is Antwerpen een inspirerende bron van cultuur. De Antwerpse ontwerpers die wereldwijd op handen worden gedragen, verwennen shopping liefhebbers met hun stijlvolle creaties. En in de vele gezellige cafés en restaurants halen foodies en levensgenieters hun hart op. Toppers die je zeker moet bezoeken in Antwerpen zijn het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Weense bossen
Wenen, Oostenrijk

Weense bossen

Aan de westkant van de hoofdstad, dat zich uitstrekt over zeven districten, wordt het Weense Woud beschouwd als de groene long van Wenen. Het gebied is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en perfect voor een dagtocht. Het biedt geweldige wandelpaden, oude kastelen en kloosters, een rijke fauna en tal van pittoreske wijngaarddorpen. Of je nu besluit om de omgeving te verkennen met één van de rondleidingen of in je eentje, vergeet niet de voortreffelijke regionale gastronomie en de overweldigende uitzichten over de stad en de laatste uitlopers van de Alpen mee te maken.
Bookable
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Monumentkerk van St. Francis
Porto, Portugal

Monumentkerk van St. Francis

Vlakbij het Stockpaleis en de rivier de Douro ligt nog een UNESCO-werelderfgoed dat zeker een bezoek waard is als je in Porto bent, de Monumentenkerk van St. Francis of Igreja Monumento de São Francisco. Deze kerk, gebouwd rond de 14e eeuw, heeft één van Europa's meest luxueuze en extravagante interieurs. Hier is alles wat blinkt daadwerkelijk goud! Het interieur is bedekt met verguld houtwerk en het gerucht gaat dat er ongeveer 400 tot 600 kg goud is gebruikt om het te versieren. Daarom wordt de Sint-Franciscuskerk ook wel “De Gouden Kerk” genoemd. Een ander hoogtepunt van deze kerk is de indrukwekkende Boom van Jesse, een houten sculptuur gesneden door Filipe da Silva en António Gomes in 1718 met de afbeeldingen van de voorouders van Jezus Christus, afgebeeld in een vertakte boom die wordt beschouwd als één van de beste ter wereld in zijn soort. Onder de kerk bevinden zich de catacomben, waar de Franciscaanse monniken en de leden van de adellijke families van Porto zijn begraven.
Lees meer
Oltremare
Rimini, Italië

Oltremare

Oltremare is een gerenommeerd themapark op de pittoreske heuvel van Riccione, naast Acquafan. Het is de perfecte bestemming voor gezinnen en nieuwsgierige toeristen die op zoek zijn naar plezier en kennis. In Oltremare maken bezoekers opmerkelijke reizen die de mysteries van onze aarde en oceanen onthullen. Eén van de meest opvallende attracties van het park is de Dolfijnenlagune, waar boeiende themashows tot leven komen. Bovendien herbergt het de grootste tentoonstelling van zeepaardjes ter wereld en een betoverende dierenboerderij. Oltremare toont ook ontzagwekkende tentoonstellingen van roofvogels en herbergt een speciaal schildpaddenziekenhuis. Met andere woorden, Oltremare belooft een avontuur dat entertainment, ontdekking en plezier combineert in één fantastische ervaring.
Lees meer
Het zwarte strand van Reynisfjara
Reykjavík, IJsland

Het zwarte strand van Reynisfjara

Het zwarte onyxzand van Reynisfjara wordt gevormd door vulkanische activiteit in IJsland: wanneer lava samenkomt met de oceaan, koelt het snel af en valt uiteen in kleine stukjes basalt. Met zijn enorme basaltstapels (kenmerken in Game of Thrones en waarvan ooit werd gedacht dat het versteende trollen waren), brullende Atlantische golven en verbluffende vergezichten, wordt Reynisfjara algemeen beschouwd als het mooiste voorbeeld van de zwarte zandstranden van IJsland. De zeestapels langs de kust zijn de thuisbasis van duizenden nestelende zeevogels zoals papegaaiduikers, stormvogels en zeekoeten – een must-see voor vogelaars. Een bezoek aan Reynisfjara is bij de meeste tours in Zuid-IJsland inbegrepen. Hierheen rijden is ook een goede optie, aangezien het slechts ongeveer 180 km van Reykjavík ligt.
Bookable
Lees meer