Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Eet- & wijnproeverij tour in Porto
Porto, Portugal

Eet- & wijnproeverij tour in Porto

Geniet van traditionele Portugese gerechten zoals kabeljauwkoekjes en custardtaartjes en proef het beroemdste exportproduct van het land, portwijn, tijdens een eet- en wijnproeverij tour in Porto. Slenter door enkele van de schilderachtige wijken van de stad, zoals de historische wijk Riberia, en bezoek eeuwenoude tavernes en traditionele cafés om regionale lekkernijen te proberen en de wijn van Noord-Portugal te proeven, terwijl je tegelijkertijd interessante feiten over de Portugese keuken leert.
Bookable
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Valletta – de hoofdstad van Malta
Malta, Malta

Valletta – de hoofdstad van Malta

Valletta, de hoofdstad van Malta, werd in de 16e eeuw op ingenieuze wijze gebouwd door de Ridders van Sint-Jan. Het straalt barokke elegantie uit en wordt terecht geprezen als openluchtmuseum vanwege het aantal historische gebouwen dat in de omgeving is geconcentreerd, zoals de Sint-Janscokathedraal en de Grand Harbour, meesterlijk vervaardigd door de ridders. Binnen een gebied van slechts 900 bij 630 meter sieren meer dan 25 kerken het landschap. Deze opmerkelijke stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO, een bewijs van haar culturele betekenis en architecturale pracht.
Lees meer
Koffiecultuur
Portland

Koffiecultuur

De stad, ook wel "thuisbasis van de Amerikaanse koffiecultuur" genoemd, weet wat er nodig is om een geweldig brouwsel te maken. In een onderzoek uit 2016 onder 100 Amerikaanse steden kwam Portland als overwinnaar uit de bus met het grootste aantal koffiebranders per hoofd van de bevolking en het hoogste aantal cafés. Met zoveel plaatsen om te genieten van een goede kop koffie, zou je denken dat er weinig ruimte over is voor ontdekking. Maar niets is minder waar. Portland blijft onverwachte toevoegingen aan zijn koffiescène introduceren: zie Oracle Coffee, gerund door "veganistische straight-edge anarchist" Andy Hurley (de drummer van Fall Out Boy), of één van de eerste brouwer-branderijcombinaties in het land, genaamd Modern Times. De keuze hier is echt eindeloos, maar als je wilt zien waar het allemaal begon, probeer dan de oorspronkelijke locatie van Stumptown Coffee Roasters (nu een keten met verkooppunten van New York tot LA) op 4525 SE Division Street. Er wordt beweerd dat de roem van Portland als koffiestad voor het eerst voortkwam uit deze zeer kleine ruimte.
Lees meer
Waikiki
Oahu, Hawaï

Waikiki

Het 3 km lange stuk strand ten zuiden van het centrum van Honolulu is het belangrijkste vakantieoord van het eiland. Daarom is het één van de grootste trekpleisters voor toeristen die hier naartoe komen voor een relaxte sfeer, rustig surfen, dineren, entertainment, nachtleven en winkelen. Liggend in de schaduw van de Diamond Head biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook een gemakkelijke toegang tot één van de beroemdste bezienswaardigheden van Hawaï.
Lees meer
Guindais kabelbaan
Porto, Portugal

Guindais kabelbaan

Porto is een erg steile stad, dus een manier om je benen te behoeden voor al het klimmen is door een kabelbaan te nemen. Vooral de Guindais-kabelbaan verbindt je van de wijk Ribeira, gelegen aan de kade, naar Batalha, op de top van Porto. De reis duurt ongeveer 3 minuten en kost ongeveer €2,50. Behalve dat het een leuke manier is om van het ene deel van de stad naar het andere te reizen, krijg je ook prachtige uitzichten over de Dom Luís I-brug en de Douro rivier.
Lees meer
Castello wijk
Cagliari, Italië

Castello wijk

Quartiere Castello is het oudste deel van de stad. Gelegen op een heuvel op bijna 100 meter boven de zeespiegel, bouwden de Pisanen het in de 13e eeuw, versterkten het en maakten er hun machtscentrum van. Sindsdien en tot het einde van de Tweede Wereldoorlog was Castello het hart van de administratie en het huis van de Sardijnse aristocratie. De vestingmuren omsluiten de bekendste bezienswaardigheden van Cagliari, maar zelfs een simpele wandeling in dit gebied brengt je naar het fascinerende verleden.
Lees meer