Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, de bruisende metropool in zakformaat, biedt voor elk wat wils. Dankzij de indrukwekkende architectuur en prachtige musea en kerken is Antwerpen een inspirerende bron van cultuur. De Antwerpse ontwerpers die wereldwijd op handen worden gedragen, verwennen shopping liefhebbers met hun stijlvolle creaties. En in de vele gezellige cafés en restaurants halen foodies en levensgenieters hun hart op. Toppers die je zeker moet bezoeken in Antwerpen zijn het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Hannover

Hannover

De regio Hannover biedt veelvuldige contrasten: meeslepende events, vooraanstaande openluchtconcerten, de barokke Herrenhäuser Gärten (“tuinen van Herrenhausen”) en een bruisend kunst- en cultuuraanbod trekken de aandacht om aan de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen een bezoekje te brengen. Tot de toeristische highlights van de omgeving van Hannover behoren het Steinhuder Meer, de bergketen Deister of het Slot Marienburg. Dankzij korte wegen en de best mogelijke stadsspoorverbindingen met de regio kunnen deze highlights comfortabel met de bezienswaardigheden van de stad voor een boeiend ontdekkingsprogramma gecombineerd worden.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Britt Coffee Tour
San José, Costa Rica

Britt Coffee Tour

Sinds 1991 heeft Britt Coffee Tour bijna 1 miljoen koffieliefhebbers van over de hele wereld opgeleid en vermaakt door ze uit te nodigen op hun werkende plantage en branderij. Doe mee aan de tour en ontdek waarom het Costa Ricaanse klimaat en het gevarieerde landschap ideale groeiomstandigheden bieden voor gastronomische koffiebonen. Foodies zullen het lunchbuffet in restaurant Don Próspero waarderen. Vergeet niet wat vers gebrande bonen mee naar huis te nemen.
Bookable
Lees meer
Chester Zoo
Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Chester Zoo

De meest bezochte dierentuin in het VK biedt een grote diversiteit aan soorten en ongeveer 35.000 verschillende dieren. Het is slechts 35 minuten rijden met de auto ten zuiden van het stadscentrum van Liverpool. Je kunt gemakkelijk een hele avontuurlijke dag doorbrengen met je familie of partner om de ruim 51 hectare van deze dierentuin te verkennen. De dierentuin bevat zeer bedreigde dieren zoals zwarte neushoorns, Borneose orang-oetans en Aziatische olifanten, om er maar een paar te noemen.
Lees meer
Dubbeldekker stadstour door Christchurch
Christchurch, Nieuw-Zeeland

Dubbeldekker stadstour door Christchurch

Stap aan boord van de klassieke London Open Top dubbeldekkerbussen uit de jaren 60 voor een leuke en informatieve tour door Christchurch. Kom meer te weten over de fascinerende geschiedenis van Christchurch, van de pionierstijd tot de moderne tijd, en ontdek hoe Christchurch zich herstelt van de aardbevingen in Canterbury, die nu een belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis van Nieuw-Zeeland zijn geworden. De ervaring omvat een tour van 1 uur door het centrum van Christchurch op de enige dubbeldekker met open dak in Nieuw-Zeeland en een tour van 2 uur op een dubbeldekker met gesloten dak naar bezienswaardigheden in de omgeving van Christchurch.
Lees meer
National SEA LIFE Centre
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

National SEA LIFE Centre

Ontdek de wonderen van het zeeleven in het National SEA LIFE Centre, een fascinerend aquarium met meer dan 60 displays met een breed scala aan zoetwaterwezens en zeedieren. Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van zeedieren, van schildpadden en haaien tot clownvissen, octopussen en kwallen. Dit is een geweldige familieattractie met veel activiteiten voor de kinderen. Mis de onvergetelijke ervaring van een wandeling door de onderwatertunnel niet, waar je deze ongelooflijke dieren van dichtbij en persoonlijk kunt observeren.
Lees meer