Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Boston, Massachusetts

Boston, Massachusetts

Het staat al lang bekend om zijn ouderwetse charme, van de historische Faneuil Hall tot de Freedom Trail die de vooraanstaande rol van Boston in de Amerikaanse Revolutie viert. Boston heeft een lange weg afgelegd om zijn claim in de 21e eeuw waar te maken. Met de voltooiing van de "Big Dig" die Boston's uitgebreide netwerk van snelwegen onder de grond begroef, is Boston de nieuwe eeuw ingegaan. Touristische attracties omvatten prachtige openbare bibliotheken, fascinerende musea en veel sport. Boston is voorbestemd om steeds mooier te worden naarmate meer en meer van de onhandig verhoogde snelwegen worden vervangen door weelderige parken.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Excalibur klimtoren bij Klimcentrum Bjoeks
Groningen, Nederland

Excalibur klimtoren bij Klimcentrum Bjoeks

Excalibur in Klimcentrum Bjoeks, 's werelds hoogste vrijstaande klimtoren, biedt een unieke beklimming voor ervaren klimmers. Met een hoogte van 37 meter en een uitsteeklengte van 11 meter bootst hij echte topomstandigheden na. Klimmers kunnen met elkaar in contact komen via een WhatsApp-groep voor partners en ter plaatse alle benodigde apparatuur huren. Voor de avonturiers is er zelfs een optie om bovenop Excalibur te overnachten. Je kunt bij Bjoeks ook boulderen in de buitenlucht, een bijzondere ervaring waarvoor technische vaardigheden vereist zijn. Indoor klimmen en essentiële voorzieningen zoals douches en een keuken maken jouw verblijf extra comfortabel.
Lees meer
Avenyn
Göteborg, Zweden

Avenyn

Kungsportsavenyen is de belangrijkste boulevard van Göteborg, vooral bekend als Avenyn. Het is niet alleen een centrum voor entertainment, maar deze chique wijk biedt ook exclusieve boetieks en kledingwinkels. Het strekt zich uit van de Kungsportsbron-brug tot Götaplatsen, gelegen in de buurt van het Kunstmuseum, de Stadsschouwburg, de Concertzaal en het Poseidon-standbeeld. Avenyn is bezaaid met winkels, gezellige cafés, gerenommeerde restaurants en populaire bars. In de zomer wordt het hier extra levendig wanneer vakantiegangers genieten van het leven in de bar en het restaurant en zich uitleven op de terrassen, waardoor de omgeving een zeer opwindende en toch ontspannen sfeer krijgt.
Lees meer
Dagtrip naar Donostia – San Sebastián
Bilbao, Spanje

Dagtrip naar Donostia – San Sebastián

Dit is een stad tussen twee heuvels rond de prachtige baai van La Concha. San Sebastian, of Donosti zoals het door de lokale bevolking wordt genoemd, zorgt voor een onvergetelijk dagje uit waar je de glorieuze Belle Epoque-balustrades kunt bewonderen en wereldberoemde restaurants kunt bezoeken. Er zijn vier gebieden die je moet bezoeken. De eerste is Parte Vieja, de oude stad waar je de populaire pintxo-barren kunt vinden en kunt eten tot je erbij neervalt. Ten zuiden van Parte Vieja vind je het winkelgebied en richting de kust kom je drie stranden tegen: Zurriola, de favoriete plek voor lokale surfers, La Concha en Ondarreta, waar de chique wijk is.
Lees meer
Natuurhistorisch museum van Göteborg
Göteborg, Zweden

Natuurhistorisch museum van Göteborg

Het Natuurhistorisch Museum van Göteborg is opgericht in 1833. Het is het oudste museum in de stad. Het toont de wonderen van de natuurlijke wereld met zijn gevarieerde aanbod aan exposities en collecties die verschillende aspecten van biologie, geologie en paleontologie onderzoeken. Van levensechte diorama's van natuurgebieden tot tentoonstellingen van fossielen en mineralen, het museum biedt een fascinerende reis door de tijd en de complexiteit van de natuurlijke omgeving.
Lees meer