Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Oude Stad
Warschau, Polen

Oude Stad

De Oude Stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en charmeert met zijn kleurrijke herenhuizen en de uitzonderlijke sfeer van de smalle straatjes. Op het marktplein in de oude binnenstad kom je een zeemeermin tegen, het officiële symbool van de stad. Vergeet niet om de Barbican te zien, ga langs bij de bel op Kanonia Street en loop langs de oude stadsmuren. Je moet ook het Koninklijk Kasteel bezoeken. Naast de koninklijke appartementen herbergt de oude zetel van de Poolse heersers ook een kunstcollectie met schilderijen van Rembrandt en Bernardo Bellotto, ook bekend als Canaletto. Een geweldige manier om snel heel Warschau te zien is met een rondleiding in een kleine gele retro Fiat 125p. Natuurlijk kun je de gids vragen om de rit af te stemmen op jouw interesses.
Bookable
Lees meer
Brixton & de Electric Avenue
Londen, Verenigd Koninkrijk

Brixton & de Electric Avenue

Brixton's Electric Avenue dankt zijn naam aan het feit dat het de eerste marktstraat in Londen was die werd verlicht met elektrische verlichting. Tegenwoordig is de avenue een diverse en eclectische voedselmarkt, voornamelijk gespecialiseerd in Afrikaanse en Caribische gerechten. Naast het eten trekt het gebied ook koopjesjagers aan die op zoek zijn naar camera's, audioapparatuur, allerlei huishoudelijke artikelen, haar- en schoonheidsproducten en -diensten, pruiken, vishandelaren, slagers, bakkers, fruit- en bloemenwinkels, noem maar op. Brixton Village is een overdekte markt met arcades vol eigenzinnige winkels, groente- en fruitkraampjes en een overvloed aan cafés en restaurants. Brixton Academy is een iconische locatie waar enkele van de grootste rock- en popacts ter wereld worden gehost. De zaal werd oorspronkelijk geopend als theater en bioscoop genaamd Astoria, maar is sindsdien uitgegroeid tot een concertzaal: Madonna, Sex Pistols en The Smiths hebben hier allemaal opgetreden.
Bookable
Lees meer
SEA LIFE London Aquarium
Londen, Verenigd Koninkrijk

SEA LIFE London Aquarium

SEA LIFE London Aquarium ligt aan de South Bank, vlak naast de London Eye, en herbergt één van Europa's grootste collecties zeeleven ter wereld. Het aquarium heeft meer dan 500 soorten, 14 themagebieden en twee miljoen liter water. De tentoonstelling bevat favorieten zoals zeepaardjes, octopussen, zebrahaaien en clownvissen. Er zijn ook interactieve ervaringen. Je kunt duikshows zien, zien hoe de haaien worden gevoerd of zelfs proberen de pijlstaartroggen zelf te voeren. En vergeet niet een duik te nemen 'onder de oceaan' in het glazen tunnelpad.
Bookable
Lees meer