Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Belfast

Belfast

Na bijna drie decennia van conflicten en verdeeldheid te hebben overleefd, is Belfast met een hernieuwde frisheid en levendigheid uit zijn pop herrezen. Belfast is een spannende combinatie van oud en nieuw, met een diepe blik op de geschiedenis, maar gaat toch stoutmoedig de toekomst tegemoet. Loop langs de rivier de Lagan en bekijk de geboorteplaats van de beruchte Titanic, bezoek de beroemde politieke muurschilderingen in een zwarte taxi of leun achterover met een traditionele muzieksessie in één van de prachtig bewaard gebleven oude pubs van deze levendige stad.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Fremont Street Experience
Las Vegas, Nevada

Fremont Street Experience

De Fremont Street Experience is een zeer succesvolle poging om de miljoenen bezoekers terug te trekken naar de binnenstad. De gewelfde luifel 27,5 meter (90 voet) boven de straat werd gebouwd langs vijf stadsblokken, omzoomd met enkele van de oudste casino's in Las Vegas. Elke avond van zonsondergang tot middernacht verandert de overkapping in een gigantisch scherm met beelden in hoge resolutie en geluid van concertkwaliteit. Aan het einde van elk uur stromen bezoekers de straat op en kijken ze naar de lucht in afwachting van één van de zes verschillende shows van zes tot negen minuten.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Archeologisch museum
Corfu, Griekenland

Archeologisch museum

Het museum toont een uitgebreide collectie, variërend van de prehistorie tot het Hellenistische tijdperk, met bronzen en marmeren beelden, begrafenisoffers, oude munten, kleiaardewerk, gouden sieraden en fragmenten uit oude tempels. Eén van de opmerkelijke exposities is het ontzagwekkende Medusa-fronton uit de tempel van Artemis, daterend uit 585 voor Christus. Daarnaast kunnen bezoekers de stenen leeuw van Menecrates bewonderen, een waarschijnlijk begrafenisoffer voor de beroemde politicus, een kalkstenen fronton uit de tempel van Dionysus, 13 identieke kleine beelden van godin Artemis en een marmeren torso van Apollo.
Lees meer
Politieke tour in een zwarte taxi
Belfast, Verenigd Koninkrijk

Politieke tour in een zwarte taxi

Een geweldige manier om de politieke hotspots van Belfast te zien is in een zwarte taxi. Tegen zeer redelijke prijzen toont een taxi je de beroemde politieke muurschilderingen, Falls & Shankill Roads en de Vredesmuren. Bovendien zijn deze ritten meestal erg vermakelijk, afhankelijk van de chauffeur. Rondleidingen van dit type worden aangeboden door verschillende concurrerende bedrijven. Sommigen halen je zelfs op bij je hotel.
Bookable
Lees meer
Landpoort & stadsmuren
Zadar, Kroatië

Landpoort & stadsmuren

Overal in Zadar zijn nog sporen van de oude stadsmuren te vinden, met enkele delen die dateren uit de Middeleeuwen en een groter deel gebouwd tijdens de Venetiaanse controle over de stad als een fort tegen de Turken. Naast enkele delen van de vorige muren, zijn er nog acht poorten die werden gebruikt als toegang tot de stad, waarvan de meest uitgebreide de landpoort is. Gelegen tegenover de kleine Foša haven, is Land Gate versierd met enkele van de mooiste Dalmatische decoraties in renaissancestijl, waaronder afbeeldingen van St. Crysogonus en de leeuw van St. Mark.
Lees meer
Chester Zoo
Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Chester Zoo

De meest bezochte dierentuin in het VK biedt een grote diversiteit aan soorten en ongeveer 35.000 verschillende dieren. Het is slechts 35 minuten rijden met de auto ten zuiden van het stadscentrum van Liverpool. Je kunt gemakkelijk een hele avontuurlijke dag doorbrengen met je familie of partner om de ruim 51 hectare van deze dierentuin te verkennen. De dierentuin bevat zeer bedreigde dieren zoals zwarte neushoorns, Borneose orang-oetans en Aziatische olifanten, om er maar een paar te noemen.
Lees meer