Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
DOMunder
Utrecht, Nederland

DOMunder

Deze ondergrondse ruïne, gelegen in het hart van Domplein, biedt bezoekers een ondergrondse ruimte waar ze 2000 jaar Nederlandse geschiedenis kunnen ontdekken. De ondergrondse reis langs deze archeologische schatten brengt de deelnemers naar de fundamenten van een Romeins fort dat in 45 na Christus werd gebouwd, inclusief inzichten in de historische gebeurtenissen zoals de instorting van het schip dat aan de Domtoren was bevestigd in de 17e eeuw. Om je ondergrondse ervaring te verbeteren, kun je deelnemen aan enkele van de rondleidingen die op de tentoonstelling worden aangeboden. Pak een zaklamp en duik in de uitgebreide geschiedenis van middeleeuws Utrecht
Lees meer
World War II Valor in the Pacific
Oahu, Hawaï

World War II Valor in the Pacific

De marinebasis van de Verenigde Staten in Pearl Harbor werd verrast door een Japanse militaire aanval op de ochtend van 7 december 1941: alle acht slagschepen van de Amerikaanse marine raakten beschadigd, meer dan 2.000 Amerikanen kwamen om het leven, en deze aanval leidde tot de Amerikaanse betrokkenheid bij de Tweede Wereldoorlog. Tegenwoordig herinnert een gedenkteken aan degenen die zijn omgekomen bij de aanval, terwijl twee musea en openluchtexposities de historische gebeurtenissen en hun achtergronden presenteren. Het bezoekerscentrum biedt in het algemeen ook tentoonstellingen en interpretatieve programma's voor andere Pacific National Parks: Kalaupapa National Historical Park op het eiland Molokai, American Memorial Park in Saipan en War in the Pacific National Historical Park in Guam.
Lees meer
Cimitero Monumentale
Milaan, Italië

Cimitero Monumentale

Cimitero Monumentale werd geopend in 1866 en is één van de twee grootste in Milaan. Om hier begraven te worden, moesten de overledenen uit hogere lagen van de samenleving komen. Men kan hier een eerbetoon brengen aan de nagedachtenis van enkele beroemde kunstenaars en politieke figuren. Een rondleiding vestigt niet alleen jouw aandacht op het brede scala aan hedendaagse en klassieke Italiaanse kunstwerken, maar geeft je ook informatie over de rijke en beroemde Italianen die hier hun rustplaats vonden.
Bookable
Lees meer