Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Hierapolis & Pamukkale
Antalya, Turkije

Hierapolis & Pamukkale

Bovenop de spierwitte kliffen van Pamukkale ligt Hierapolis, een oude stad die net zo rijk is aan geschiedenis als aan thermale bronnen. Het was ooit een Frygisch cultcentrum en later een bloeiende Griekse stad. Hierapolis beschikt over een goed bewaard gebleven amfitheater, een reeks sfeervolle ruïnes en het beroemde Heilige Zwembad, een thermisch verwarmd genot waar je jezelf kunt onderdompelen tussen verzonken Romeinse zuilen, verspreid door een oude aardbeving. Op een steenworp afstand stelen de terrassen van Pamukkale de show. Deze glimmend witte formaties, gemaakt van travertijn, een sedimentair gesteente dat is afgezet door het mineraalrijke warme water, geven de stad zijn naam, wat 'Katoenen Kasteel' betekent. Met temperaturen variërend van 35°C tot een stomende 100°C creëren deze warmwaterbronnen al eeuwenlang een groeiend landschap van terrassen, waarbij calciumcarbonaat uit het water kristalliseert tot de zachte gel van travertijn. Hierapolis en Pamukkale, bekroond als UNESCO-werelderfgoed, bieden een unieke mix van culturele geschiedenis en natuurwonderen die je niet mag missen.
Bookable
Lees meer
Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Jerez

Jerez

Omgeven door weelderige wijngaarden is Jerez de la Frontera een betoverende stad die bekend staat als de geboorteplaats van sherry wijn. Dompel jezelf onder in het rijke culturele erfgoed als bakermat van de flamenco, de thuisbasis van de betoverende “dansende” Andalusische paarden en de spannende hoofdstad van de motorraces. Dwaal door het charmante historische centrum, met zijn smalle straatjes, prachtige pleinen en het iconische Alcazar. Ontdek de allure van de stad in unieke musea, de sfeervolle zigeunerwijk en opmerkelijke architectonische wonderen die verhalen vertellen over het roemruchte verleden.
Lees meer
Botanische tuinen van Durban
Durban, Zuid-Afrika

Botanische tuinen van Durban

De botanische tuinen zijn niet alleen een vleugje groen in Durban, ze zijn de oudste botanische tuin van het continent. Deze stedelijke oase is beroemd om zijn uitgebreide collectie cycaden en orchideeën, en het gaat niet alleen om de flora. De tuinen fungeren ook als culturele hotspot en bieden onderdak aan een scala aan evenementen en concerten. Of je nu in de stemming bent voor een ontspannend kopje thee in de tuin van het hotel of een ontspannen picknick, in deze veelzijdige ruimte zit je goed.
Lees meer
Royal Yacht Britannia
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

Royal Yacht Britannia

Stap aan boord van de buitengewone Royal Yacht Britannia, een fantastisch drijvend museum gelegen in de historische haven van Leith in Edinburgh. Ga op een fascinerende reis die een kijkje biedt in het leven van de Britse koninklijke familie en verken de luxueuze interieurs en elegante dekken van dit voormalige koninklijke jacht. Nadat je jezelf hebt ondergedompeld in de koninklijke geschiedenis, kun je jezelf trakteren op een heerlijke thee-ervaring in de Royal Deck Tea Room, waar je kunt genieten van heerlijke lekkernijen en van het moment. Her Majesty's Yacht Britannia staat garant voor een echt koninklijke ervaring, waarbij je je kunt verdiepen in de erfenis van dit iconische schip dat van 1954 tot 1997 de Britse monarchie diende.
Lees meer
Seurasaari eiland
Helsinki, Finland

Seurasaari eiland

Het eiland Seurasaari, dat meer dan 120 jaar geleden werd opgericht als volkspark, is één van de culturele attracties die de stad Helsinki toeristen biedt. Het park beschikt ook over een openluchtmuseum met 87 historische houten gebouwen uit verschillende delen van Finland. Seurasaari vormt een prachtige natuurlijke locatie voor het organiseren van traditionele festivals en evenementen. Eén van de oudste evenementen in Seurasaari is Midsummer Bonfires.
Lees meer