Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Zuiderpark
Den Haag, Nederland

Zuiderpark

‘South Park’, zoals de lokale bevolking het noemt, werd in 1936 opgericht om de inwoners van Den Haag een plek te bieden om samen te komen en deel te nemen aan recreatieve activiteiten zoals zwemmen, voetballen en barbecueën. Wie in de zomermaanden door de groene tuinen wandelt, kan leuke spektakels verwachten, zoals muziekvoorstellingen en toneelstukken in het openluchttheater. Deze enorme, aloude openbare ruimte bestaat uit een overdekt zwembad, een fitnesscentrum, restaurants, cafés, een hertenverblijf en een voetbalstadion waar het lokale team speelt.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
Poznan

Poznan

Have you ever had occasion to fall in love with a city? If not, Poznan will take your heart with its unique treasures, which stand dreamily watching their own reflections in the fast flowing Warta River. Here, history and tradition interweave with modernity offering you everything from bustling tourist attractions to idyllic hideaways. The city is perfect for romantic getaways. Even if you walk the cobbled streets alone, you will be swept away by the magic that has given Poznan a reputation for being Poland’s most popular small-big city.
Lees meer
Oud speelgoedmuseum van Mexico
Mexico-Stad, Mexico

Oud speelgoedmuseum van Mexico

Het Oud Speelgoedmuseum van Mexico biedt een uitgebreide, gevarieerde en eclectische collectie speelgoed verspreid over 4 verdiepingen. Alles van Barbie tot oud, rustiek handgemaakt speelgoed, plus een souvenirwinkel. De presentatie lijkt op het eerste gezicht willekeurig, maar er zit een specifieke bedoeling achter elke compositie. Om je aandacht te trekken, te overweldigen met de enorme hoeveelheid details, te verrassen en de snaren van je nostalgie aan te wakkeren. Het is vreemd en prachtig en absoluut de entree waard.
Lees meer
Yves Saint Laurent Museum
Marrakesh, Marokko

Yves Saint Laurent Museum

Het Yves Saint Laurent Museum werd geopend in 2017 en is een architectonisch wonder met een boeiende mix van rondingen, rechte lijnen en ingewikkelde patronen, allemaal uitgevoerd in steen. Het museum is gunstig gelegen nabij de Majorelletuin en herbergt expositieruimtes, een auditorium en een bibliotheek. Het museum toont de belangrijkste werken van de iconische Franse ontwerper en organiseert ook wisselende tentoonstellingen. Het is een ideale plek voor liefhebbers van mode en design om een verrijkende middag door te brengen.
Lees meer
Binnenhof
Den Haag, Nederland

Binnenhof

Dit laatmiddeleeuwse gebouw dateert uit de 13e eeuw en is het oudste nog bestaande parlementaire hof dat nog steeds in gebruik is. Het werd eerst gebouwd als kasteel en de thuisbasis van de verschillende graven van Holland, maar na verschillende gevechten om de opvolging veranderde het Binnenhof vele malen van eigenaar en werden er veel nieuwe administratieve gebouwen omheen gebouwd. Er zijn momenteel uitgebreide renovaties gaande die naar verwachting niet voor 2028 zullen zijn voltooid, dus politici hebben elders moeten zoeken om zaken te doen. Rondleidingen door de omgeving zijn beschikbaar en meer informatie is verkrijgbaar bij het Informatiecentrum Binnenhof Renovatie, dat direct naast het complex ligt.
Lees meer