Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, de bruisende metropool in zakformaat, biedt voor elk wat wils. Dankzij de indrukwekkende architectuur en prachtige musea en kerken is Antwerpen een inspirerende bron van cultuur. De Antwerpse ontwerpers die wereldwijd op handen worden gedragen, verwennen shopping liefhebbers met hun stijlvolle creaties. En in de vele gezellige cafés en restaurants halen foodies en levensgenieters hun hart op. Toppers die je zeker moet bezoeken in Antwerpen zijn het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
MACA Museum
Alicante, Spanje

MACA Museum

Museum voor Hedendaagse Kunst "MACA" is gehuisvest in het oudste nog bestaande burgergebouw van de stad. Het heeft de barokstijl en dateert uit 1685 en ligt naast de basiliek van Santa Maria. Het museum is heropend na een jaar van werkzaamheden om de faciliteiten te verbeteren en uit te breiden naar 4.700 m2, met als doel een belangrijke collectie 20e-eeuwse kunst te huisvesten, meestal bestaande uit werken geschonken door Eusebio Sempere. In dit museum vinden ook veel verschillende soorten evenementen plaats.
Lees meer
Kerk Santa Caterina
Palermo, Italië

Kerk Santa Caterina

De Chiesa di Santa Caterina d'Alessandria d'Egitto in Palermo trekt bezoekers uit alle hoeken van de wereld aan met zijn opmerkelijke Siciliaanse barokke architectuur en sierlijke inrichting: de muren zijn vol met decoratieve schilderijen en er zijn levendige fresco's, ingewikkeld gesneden beelden en prachtige kleurrijke marmeren interieurs. Mis het prachtige majolica-klooster en het uitzicht vanaf het dakterras niet. De bakkerij in het complex verkoopt zoete lekkernijen bereid volgens eeuwenoude recepten uit de kloosters van Sicilië.
Lees meer
Piazza Pretoria
Palermo, Italië

Piazza Pretoria

Het grandioze Piazza Pretoria betovert met zijn fontein, die zich trots uitspreidt voor het Palazzo Pretorio (stadhuis) als één van de belangrijkste symbolen van Palermo. De Pretoria-fontein werd in 1574 gebeeldhouwd door Francesco Camilliani en aanvankelijk enkele jaren in Florence geplaatst. Het werd vervolgens door de gemeente gekocht en naar Palermo vervoerd. De fontein is een waar meesterwerk en wordt beschouwd als één van de mooiste fonteinen van Italië. De naaktfiguren die de fontein sieren, hebben ervoor gezorgd dat de meest preutse bevolking van de stad het plein de bijnaam “Piazza della Vergogna” (Plein van Schaamte) heeft gegeven.
Lees meer
Grote Kerk
Den Haag, Nederland

Grote Kerk

Deze 13e-eeuwse gotische kathedraal, die recht boven het Binnenhof uitkijkt, is een opvallende bezienswaardigheid van Den Haag. Hoewel de oorspronkelijke structuur van de Grote Kerk uit hout is opgetrokken, omvat de 2.200 vierkante meter grote oppervlakte die de kerk nu inneemt stenen, marmeren en ijzeren elementen, maar ook indrukwekkende details zoals ingewikkelde mechanistische klokken, gedetailleerde glas-in-loodramen en 51 beiaardklokken, die in de loop der jaren zijn toegevoegd naarmate het gebouw steeds bekender werd. Er vinden het hele jaar door veel evenementen plaats in de Grote Kerk, dus het is de moeite waard om van tevoren de agenda op hun website te bekijken om te zien wat er aan de hand is. Boek een rondleiding en beklim de 288 treden naar de top waar het hele stadscentrum te zien is.
Lees meer