Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Museum van de Opstand van Warschau
Warschau, Polen

Museum van de Opstand van Warschau

Dit interactieve museum is een uitzonderlijke plek om meer te weten te komen over de geschiedenis van Warschau. Het werd opgericht ter herdenking van een gebeurtenis die de stad ingrijpend heeft veranderd: de Opstand van Warschau van 1944. Luister naar de mondelinge verslagen van opstandelingen, duik het riool in, net zoals de opstandelingen zich vroeger door de stad bewogen, en zie The City of Ruins, een panoramisch uitzicht op Warschau dat tot de grond toe is afgebrand. Vergeet niet de muurschilderingen te bekijken die door Poolse kunstenaars op de Wall of Art zijn geschilderd. Het museumgebouw is op zichzelf al interessant omdat het vroeger een oude elektriciteitscentrale voor trams was.
Bookable
Lees meer
Floralis Genérica
Buenos Aires, Argentinië

Floralis Genérica

Wat op het eerste gezicht lijkt op een satellietschotel of een radiotelescoop, is eigenlijk een sculptuur die lijkt op een gigantische bloem. Floralis Genérica is een herkenningspunt geworden op Plaza de las Naciones Unidas in Buenos Aires en werd in 2002 gecreëerd en geschonken door Eduardo Catalano. Elke ochtend gaan de 23 meter hoge bloemblaadjes open, bewogen door een elektrisch systeem. Vermoedelijk was Floralis Genérica 's werelds eerste mobiele sculptuur die door een dergelijk systeem werd bestuurd. Bij zonsondergang sluiten de bloemblaadjes zich weer en geven ze een rode gloed van binnenuit.
Lees meer
Pardelas Park
Lanzarote, Spanje

Pardelas Park

Pardelas Park, een traditionele Canarische boerderij op Lanzarote, biedt kinderen een unieke kans om contact te maken met de natuur door middel van een verscheidenheid aan activiteiten. Het park is ontworpen voor jonge bezoekers en biedt kinderen de mogelijkheid om op ezels te rijden, dieren te voeren en te aaien en zelfs pottenbakken uit te proberen. Deze leerzame en vermakelijke ervaring is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een interactief en leuk dagje uit. Terwijl de kinderen bezig zijn met ontdekken en leren, kan de rest van het gezin ontspannen in het restaurant van het hotel, waar heerlijke lokale tapas en wijn op je wachten.
Lees meer
Museum van het paleis van koning Jan III in Wilanów
Warschau, Polen

Museum van het paleis van koning Jan III in Wilanów

Paleis Wilanów is een echte parel van barokke architectuur in Warschau. Kom meer te weten over koning Jan III Sobieski, die met succes de Turken afweerde in de slag om Wenen en die met zijn geliefde Marysieńka in Wilanów woonde. Maak een wandeling in het park en bekijk het interieur van het paleis; bekijk de portretgalerij en luister naar verhalen over grote romances. Het gebouw en het park hebben beide hun oorspronkelijke vorm behouden, ondanks de opdeling, oorlog en bezetting. Het Wilanów-paleis is een must als je Warschau bezoekt. In de winter verandert de zaal, verlicht met duizenden lampen, in de Royal Garden of Lights.
Bookable
Lees meer
Oude Stad
Warschau, Polen

Oude Stad

De Oude Stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en charmeert met zijn kleurrijke herenhuizen en de uitzonderlijke sfeer van de smalle straatjes. Op het marktplein in de oude binnenstad kom je een zeemeermin tegen, het officiële symbool van de stad. Vergeet niet om de Barbican te zien, ga langs bij de bel op Kanonia Street en loop langs de oude stadsmuren. Je moet ook het Koninklijk Kasteel bezoeken. Naast de koninklijke appartementen herbergt de oude zetel van de Poolse heersers ook een kunstcollectie met schilderijen van Rembrandt en Bernardo Bellotto, ook bekend als Canaletto. Een geweldige manier om snel heel Warschau te zien is met een rondleiding in een kleine gele retro Fiat 125p. Natuurlijk kun je de gids vragen om de rit af te stemmen op jouw interesses.
Bookable
Lees meer