Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Loch Ness, Glencoe en de Hooglanden dagtrip vanuit Edinburgh
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

Loch Ness, Glencoe en de Hooglanden dagtrip vanuit Edinburgh

Ontdek het raadselachtige Loch Ness en de sublieme Schotse Hooglanden tijdens deze dagtrip vanuit Edinburgh. Bekijk beboste meren en verscholen dorpjes terwijl je door een spectaculair landschap reist op weg naar Glencoe en Fort Augustus. Verken het beroemde Cairngorms National Park en geniet van het adembenemende uitzicht op de Schotse Hooglanden, met een optionele cruise om Nessie te spotten, het monster van Loch Ness.
Bookable
Lees meer
Gozo
Malta, Malta

Gozo

Het zustereiland Gozo is op zichzelf al een bezoek waard. Huur een auto of boek eendaagse jeepsafarireizen die door meerdere touroperators worden aangeboden. Bij het uitstappen merk je meteen het verschil tussen de eilanden. Gozo heeft een meer serene sfeer en staat vol met weelderige boerderijen. Als je hier toch bent, mag je de Citadel in Victoria, de Saltpans, de binnenzee en de klif waar ooit het Blauwe Raam (voorheen één van de beroemdste bezienswaardigheden van Malta) stond voordat het instortte begin 2017, niet missen.
Lees meer
Valletta – de hoofdstad van Malta
Malta, Malta

Valletta – de hoofdstad van Malta

Valletta, de hoofdstad van Malta, werd in de 16e eeuw op ingenieuze wijze gebouwd door de Ridders van Sint-Jan. Het straalt barokke elegantie uit en wordt terecht geprezen als openluchtmuseum vanwege het aantal historische gebouwen dat in de omgeving is geconcentreerd, zoals de Sint-Janscokathedraal en de Grand Harbour, meesterlijk vervaardigd door de ridders. Binnen een gebied van slechts 900 bij 630 meter sieren meer dan 25 kerken het landschap. Deze opmerkelijke stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO, een bewijs van haar culturele betekenis en architecturale pracht.
Lees meer
Liverpool FC Museum
Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Liverpool FC Museum

Of je nu een doorgewinterde voetbalfan bent of gewoon nieuwsgierig bent naar voetbalgeschiedenis, een bezoek aan het Liverpool FC Museum is een absolute must voor elke bezoeker van de stad. Duik in zijn glorieuze verleden en opmerkelijke prestaties. Van iconische overwinningen tot legendarische spelers, het museum toont het trotse erfgoed van de club door middel van boeiende tentoonstellingen en interactieve displays. Ontdek de verhalen achter de triomfen, beleef onvergetelijke momenten opnieuw en bewonder de verzameling memorabilia die de geest van Liverpool FC samenvat.
Lees meer