Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Hannover

Hannover

De regio Hannover biedt veelvuldige contrasten: meeslepende events, vooraanstaande openluchtconcerten, de barokke Herrenhäuser Gärten (“tuinen van Herrenhausen”) en een bruisend kunst- en cultuuraanbod trekken de aandacht om aan de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen een bezoekje te brengen. Tot de toeristische highlights van de omgeving van Hannover behoren het Steinhuder Meer, de bergketen Deister of het Slot Marienburg. Dankzij korte wegen en de best mogelijke stadsspoorverbindingen met de regio kunnen deze highlights comfortabel met de bezienswaardigheden van de stad voor een boeiend ontdekkingsprogramma gecombineerd worden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
El Casco Antiguo – Oude binnenstad
Mallorca, Spanje

El Casco Antiguo – Oude binnenstad

De rustige, smalle en kronkelige geplaveide straatjes van de oude binnenstad weerspiegelen eeuwenlange zeevaart, intercontinentale handel en interculturele ontmoetingen. Dwaal door deze middeleeuwse straten en ontdek hoge traditionele Mallorcaanse gebouwen, spectaculaire pleinen, prachtige binnenplaatsen en nog veel meer historische schatten. Hier vind je ook de meeste toeristische attracties die je niet mag missen, zoals de prachtige kathedraal La Seu, het Koninklijk Paleis van Almudaina en het Es Baluard museum voor hedendaagse kunst.
Lees meer
Warner Bros. Studiotour Londen – The Making of Harry Potter
Londen, Verenigd Koninkrijk

Warner Bros. Studiotour Londen – The Making of Harry Potter

Stap in de magische wereld van Harry Potter en bezoek de filmsets waar de films zijn opgenomen tijdens de Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter. Tijdens de rondleiding kun je rondneuzen in het kantoor van Perkamentus, de Grote Zaal betreden, door Diagon Alley lopen, zien hoe ze Harry Potter op zijn bezemsteel hebben laten vliegen en kijken hoe animatronics met speciale effecten tot leven komen. Een must voor fans van 's werelds favoriete tovenaar.
Bookable
Lees meer