Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kasteel Sigismond
Rimini, Italië

Kasteel Sigismond

Kasteel Sigismond, plaatselijk Castel Sismondo genoemd, is één van de belangrijkste gebouwen van Rimini. Het kasteel was ooit een majestueus versterkt paleis in opdracht van en ontworpen door Sigismondo Pandolfo Malatesta. Tegenwoordig is het een bruisende plek met tentoonstellingen en concerten. Dit opmerkelijke kasteel is vaak onontdekt door bezoekers, omdat het verscholen ligt achter het Teatro Galli en Piazza Cavour. Zorg ervoor dat je het verkent als je in Rimini bent.
Lees meer
Vizcaya Museum & Gardens
Miami, Florida

Vizcaya Museum & Gardens

Vizcaya Museum and Gardens is een elegant landgoed aan het water uit 1916 met 32 prachtig ingerichte kamers en 4 hectare zorgvuldig ontworpen formele tuinen. Bezoekers worden terug in de tijd meegenomen terwijl ze door de adembenemende tuinen in Europese stijl slenteren. De golfbreker, gemaakt van kalksteen uit Florida en versierd met sierlijke sculpturen, is een niet te missen attractie, evenals de tentoonstellingen en evenementen die op het landgoed worden georganiseerd.
Lees meer
Piazza Cavour
Rimini, Italië

Piazza Cavour

Wanneer je de historische stad Rimini verkent, is Piazza Cavour een uitstekend startpunt voor jouw wandeling. Dit plein, ooit een bruisende markt, is uitgegroeid tot één van de bruisende sociale centra van de stad. In de periferie vind je een scala aan bars en winkels. Aan de ene kant van het plein vind je enkele opmerkelijke historische gebouwen, waaronder Palazzo Garampi, Palazzo Arengo en Palazzo Podestà. In het hart van dit alles staat de Fontana della Pigna, die in zijn huidige vorm een bewijs is van de blijvende geschiedenis van deze plek, die dateert uit de Romeinse tijd.
Lees meer