Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, de bruisende metropool in zakformaat, biedt voor elk wat wils. Dankzij de indrukwekkende architectuur en prachtige musea en kerken is Antwerpen een inspirerende bron van cultuur. De Antwerpse ontwerpers die wereldwijd op handen worden gedragen, verwennen shopping liefhebbers met hun stijlvolle creaties. En in de vele gezellige cafés en restaurants halen foodies en levensgenieters hun hart op. Toppers die je zeker moet bezoeken in Antwerpen zijn het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Museum Plantin-Moretus
Antwerpen, België

Museum Plantin-Moretus

Dit unieke museum biedt een overzicht van de boekdrukkunst van de vijftiende tot de achttiende eeuw. De volledig uitgeruste drukkerij bezit de oudste drukpersen ter wereld (van omstreeks 1600). Daarnaast bevat de statige atriciërswoning stijlkamers gestoeerd met wandtapijten, goudleer, schilderijen (onder meer van Rubens), sculpturen, aardewerk en porselein. Het Museum Plantin-Moretus/Prentenkabinet werd in 2005 erkend als UNESCO-werelderfgoed en prijkt als enige museum ter wereld op deze prestigieuze lijst.
Lees meer
Sydney Harbour Cruise
Sydney, Australië

Sydney Harbour Cruise

De prachtige haven is één van de grootste troeven van Sydney. Voor prachtige uitzichten kun je een cruise maken en genieten van één van 's werelds mooiste natuurlijke havens. Er zijn tientallen cruises om uit te kiezen, te beginnen met de beroemde Captain Cook lunch- of dinercruises. Openbare veerboten vertrekken vanaf Circular Quay, of je kunt een Tall Ship vanaf The Rocks nemen, een walvisspotcruise vanuit Darling Harbour, of aan boord van een catamaran varen vanuit Rose Bay.
Bookable
Lees meer