Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Oude stad van Efeze & Selçuk
Bodrum, Turkije

Oude stad van Efeze & Selçuk

Deze opgraving evenaart de beroemde bezienswaardigheden van Pompeii. Het oude Efeze, waar ooit ongeveer 400.000 mensen woonden, werd gebouwd rond de tempel van Artemis, nog een wonder onder de zeven wereldwonderen van de antieke wereld. De ruïnes die we vandaag zien, stammen voornamelijk uit de Romeinse tijd. De overblijfselen van de Tempel van Artemis bevinden zich buiten het belangrijkste ruïnegebied, terwijl op de heuvel erboven de Sint-Janskathedraal staat, naar verluidt de laatste rustplaats van de evangelist. Volgens de legende leefde Sint Jan samen met de Maagd Maria in Efeze.
Bookable
Lees meer
Cradle Mountain
Tasmanië, Australië

Cradle Mountain

Cradle Mountain, aan de noordkant van het Cradle Mountain-Lake St Clair National Park, beschermt een deel van het Tasmanian World Heritage Wilderness Area. Het omringende landschap is divers en omvat grasland, regenwoud en eeuwenoude planten. Het park biedt ook een rijk leefgebied voor dieren in het wild, waaronder Tasmaanse duivels, buidelmarters, platypus, echidna en verschillende vogelsoorten. Ga op het Dove Lake Circuit langs de kustlijn van het meer voor een aangename, relatief vlakke wandeling van zes kilometer onder de torenhoge torenspitsen van Cradle Mountain.
Lees meer
De prachtige parken van Malmö
Malmö, Zweden

De prachtige parken van Malmö

Of je nu op zoek bent naar rust, ecologische wonderen of verkwikkende lichaamsbeweging, de groene gebieden van Malmö bieden een schat aan ervaringen om aan jouw wensen te voldoen. Ontdek de betoverende allure van Kungsparken, de geliefde parel van Malmö en het oudste openbare park van de stad, opgericht in 1872. Dompel jezelf onder in het charmante ontwerp in Engelse stijl van het park, waar een wandeling door de groene landschappen het decor vormt voor onvergetelijke buitenavonturen en heerlijke picknicks. Verwen je zintuigen in de milieuvriendelijke oase Slottstädgården, waar de overvloed van de natuur op je wacht. Hier kun je jezelf onderdompelen in een wereld van versheid door groenten te kopen die rechtstreeks van de vruchtbare grond zijn geplukt, levendige bloemen en planten. Houd een oogje in het zeil voor de bruisende activiteiten van het populaire tv-programma van SVT, Garden Friday, dat zijn thuis vindt in deze prachtige tuinen. Misschien vang je zelfs een glimp op van de bekwame tuinman, John Taylor, die de bloeiende wonderen verzorgt. Het geliefde tuincafé van Tarek Taylor, gelegen in het hart van het park, nodigt je uit om te ontspannen te midden van de weelderige omgeving en biedt een verfrissend toevluchtsoord tijdens de zonovergoten zomermaanden. Bereid je voor om betoverd te worden door de grootsheid van Pildammsparken, het grootste park van Malmö. Oorspronkelijk gemaakt voor de Baltische Tentoonstelling in 1914, werd dit uitgestrekte landschap in de jaren twintig verder geperfectioneerd onder de visionaire leiding van stadsingenieur Erik Bülow-Hube. Verken de uitgestrekte vlakte van het park en ontdek enkele van de meest gerespecteerde joggingpaden van Malmö, die je uitnodigen voor verkwikkende hardloopsessies te midden van het schilderachtige landschap.
Lees meer