Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Voetbalmuseum
São Paulo, Brazilië

Voetbalmuseum

Het Voetbalmuseum toont een breed scala aan onderwerpen die verband houden met de geliefde voetbalsport, waaronder de praktijk, geschiedenis en interessante feiten, zowel in Brazilië als wereldwijd. Bezoekers kunnen interactieve tentoonstellingen, vintage voetbalshows bijwonen en WK-overwinningen opnieuw beleven. Tegelijkertijd heb je de kans om één van's werelds grootste voetbalstadions te zien, het Pacaembu Stadium. In de meeste weekenden is er livemuziek in het café van het museum.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Favela's
Rio de Janeiro, Brazilië

Favela's

De favela's zijn de naargeestig beroemde sloppenwijken van Brazilië. Ooit een toevluchtsoord voor oorlogsveteranen en vrijgelatenen, zijn ze nu het symbool geworden van sociale en economische ongelijkheid in het land. Een rondleiding door deze gemeenschappen biedt een unieke kans om de levensomstandigheden van de lokale bevolking, hun uitdagingen en hun dagelijkse strijd te begrijpen. Als je de kans hebt, bezoek dan de beroemde favela Rocinha om een heel andere kant van Rio de Janeiro te ontdekken. Bezoeken worden alleen aanbevolen als onderdeel van een begeleide rondleiding en kunnen onveilig zijn om alleen te doen.
Lees meer