Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Mondello
Palermo, Italië

Mondello

Mondello ligt op slechts 30 minuten rijden met de bus van Palermo en is een kleine kustplaats met lange stranden met wit zand en blauw water. Mondello wordt gedomineerd door het torenhoge Art Nouveau-pierpaviljoen en biedt vele uitstekende visrestaurants, verborgen villa's in Liberty-stijl en watersportmogelijkheden. Het gebied is populair bij de lokale bevolking vanwege de nabijheid van het stadscentrum en het kan er in de weekenden druk zijn. Vlakbij ligt ook het bergachtige natuurreservaat Capo Gallo, ideaal om te wandelen en te kajakken.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Begeleide wandeltocht door het beste van Lissabon
Lissabon, Portugal

Begeleide wandeltocht door het beste van Lissabon

Ervaar de rijke cultuur van Lissabon en bekijk bezienswaardigheden zoals de kathedraal van Sé en het Praça do Comércio tijdens een leuke en informatieve begeleide wandeltocht. Slenter door de historische geplaveide straatjes en steile hellingen van de oudste wijk van Lissabon, Alfama, en ga vervolgens naar de elegante wijk Chiado met zijn art deco-stijl. Kom bovendien meer te weten over Fado, een muziekgenre dat teruggaat tot de jaren 1820 in Lissabon, en bezoek de beste cafés en boetieks van de stad met je deskundige lokale gids.
Bookable
Lees meer
Paleis Soestdijk
Amersfoort, Nederland

Paleis Soestdijk

Het mooie paleis Soestdijk bevindt zich op een landgoed tussen Soest en Baarn, vlakbij Amersfoort. Het is zeker de moeite waard om er een bezoek te brengen. Paleis Soestdijk heeft veel doeleinden gediend. Zo is het paleis in haar lange geschiedenis twee keer in gebruik genomen als militaire kazerne, maar was het ook lange tijd één van de favoriete paleizen van de Koninklijke familie. tegenwoordig doet het paleis dienst als museum en evenemententerrein. Kom langs en geniet van de mooie paleistuin, een rondleiding door het paleis, of een mooi concert.
Lees meer