Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
West Coast Wilderness Railway
Tasmanië, Australië

West Coast Wilderness Railway

Het is een technisch wonder, de steilste stoomtrein ter wereld. Dit is de West Coast Wilderness Railway in Tasmanië, en het is 28 ton bijzonder. Tegenwoordig worden passagiers vervoerd door dezelfde locomotieven die in 1896 vanuit Queenstown begonnen te rijden. Ze maken een comfortabele tocht van 16 kilometer door de wildernis, bergopwaarts door spectaculaire landschappen en naar een plaats genaamd Dubbill Barrill, waar ze stoppen om goud te zoeken en bezienswaardigheden te bekijken. Deze locomotieven werden oorspronkelijk gebouwd om kopererts te verplaatsen voor de Mount Lyell Mining and Railway Company, waardoor de diepe rijkdommen van de mijn uit een enorme afzetting in Queenstown naar de haven van Strahan en van daaruit naar de wereld werden gebracht. En elke passagier wordt begroet door één van de originele werkpaarden van de lijn en een stoomlocomotief van 28 ton die klaar is om te rijden, en gegarandeerd een glimlach zal toveren.
Lees meer
Bicheno Penguin Tour
Tasmanië, Australië

Bicheno Penguin Tour

Zie wilde pinguïns uit de oceaan tevoorschijn komen en ga naar hun slaapplaats in een natuurlijke schuilplaats voor een tocht in het donker. De tour is opgericht door de lokale bevolking om de pinguïnpopulatie te beschermen en laat je dichtbij de pinguïns komen zonder hun nachtelijke reis te verstoren. Dit zijn wilde vogels, dus het aantal pinguïns en de aankomsttijden variëren afhankelijk van de levenscyclus en het weer, met grotere aantallen van 100-125 vogels van september tot januari. Je kunt verwachten dat je tijdens deze tour heel dicht bij een pinguïn komt.
Lees meer
Toulon
Provence, Frankrijk

Toulon

Toulon, gelegen aan de oevers van de Middellandse Zee en tegen de ruige achtergrond van kalksteenbergen, is een kleine havenstad, vooral bekend als de basis van de Franse marine en de grootste marinebasis in de Middellandse Zee. Voor een onvergetelijk avontuur met adembenemende uitzichten kun je een ritje maken met de kabelbaan die de Mont Faron in Toulon beklimt. Deze spannende reis brengt je naar de top van de berg, waar je kunt genieten van een prachtig panoramisch uitzicht op de prachtige kustlijn, de bruisende haven en ruige bergketens. Voor wie van stranden houdt, beschikt Toulon over zandstranden en kiezelbaaien die volop mogelijkheden bieden om te zwemmen, te zonnebaden en watersporten te beoefenen. Enkele van de meest populaire stranden in de stad zijn Mourillon, Sablettes en Anse de Méjean.
Lees meer