Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Västerås

Västerås

De op vijf na grootste stad van Zweden is ook een van de oudste steden van het land. Welkom in Västerås! Er is hier voor de hele familie van alles te beleven. Bovendien vind je hier een rijke cultuur, een bruisend nachtleven, een waterrijke omgeving en een boeiende geschiedenis. Breng een nacht door onder water of tussen de boomtoppen. Bewonder de oude kathedraal met een sterrenvermelding in de reisgids van Michelin of bezoek Anundshög, de grootste grafheuvel van Zweden: Västerås heeft veel te bieden voor iedereen!
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Wildwaterraften
Queenstown, Nieuw-Zeeland

Wildwaterraften

De rivieren Shotover en Kawarau zijn uitstekende locaties voor opwindend wildwaterraften, met spannende stroomversnellingen en een meeslepende, wilde achtergrond. Trek je veiligheidsuitrusting aan en navigeer door de turbulente stroomversnellingen van klasse I en II van de Shotover rivier. Onder begeleiding van een expert neem je het op tegen de wervelende stromingen en kronkelige bochten van de rivier, terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht op het adembenemende landschap van Nieuw-Zeeland. Sluit je avontuur af met een verfrissende duik of een bloedstollende rotssprong.
Bookable
Lees meer
Evenementen
Cyprus, Cyprus

Evenementen

Bekende evenementen en festivals creëren overal op het eiland een levendige en kleurrijke sfeer. Eén van de mooiste evenementen is het carnaval, dat in februari en maart in alle steden plaatsvindt. Het Bloemenfestival, dat elk jaar in mei plaatsvindt, viert de schoonheid van de lente met een bloemententoonstelling over de rijke verscheidenheid aan authentieke wilde flora van Cyprus. Het hele jaar door verrijken muziek-, dans- en theaterfestivals, opera's, oud drama en moderne balletten de culturele kalender van Cyprus. Atletische evenementen zoals regatta's, wielerwedstrijden, de Cyprus Rally, de internationale Open Marathon, beachvolleytoernooien en sportevenementen met wedstrijden in boksen, karate, triatlon, marathon, schieten, ritmische gymnastiek en wielrennen zijn slechts enkele van de jaarlijkse atletiekevenementen die in elke uithoek van Cyprus plaatsvinden.
Lees meer
Cyprus Museum
Cyprus, Cyprus

Cyprus Museum

Het Cyprus Museum, gevestigd in Nicosia, is de perfecte bestemming voor iedereen die zich wil verdiepen in de rijke geschiedenis en beschaving van Cyprus. Het museum toont een breed scala aan oude artefacten die de belangrijke rol van het eiland in de ontwikkeling van de beschaving aantonen. De collecties strekken zich uit van het Neolithicum tot de Romeinse tijd, met gereedschappen, stenen vaten, beeldjes, aardewerk en nog veel meer. Terwijl je door de goed gelabelde en chronologisch geordende exposities dwaalt, zul je versteld staan van de unieke archeologische schatten van het eiland. Enkele hoogtepunten zijn de rijke collectie aardewerk uit de vroege bronstijd, archaïsche beelden die Egyptische en Assyrische invloeden weerspiegelen, en verbluffende vondsten uit de koninklijke graven van Salamis. Het Cyprus Museum is een essentiële stop voor iedereen die geïnteresseerd is in de fascinerende geschiedenis en het culturele erfgoed van het eiland.
Lees meer