Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Hannover

Hannover

De regio Hannover biedt veelvuldige contrasten: meeslepende events, vooraanstaande openluchtconcerten, de barokke Herrenhäuser Gärten (“tuinen van Herrenhausen”) en een bruisend kunst- en cultuuraanbod trekken de aandacht om aan de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen een bezoekje te brengen. Tot de toeristische highlights van de omgeving van Hannover behoren het Steinhuder Meer, de bergketen Deister of het Slot Marienburg. Dankzij korte wegen en de best mogelijke stadsspoorverbindingen met de regio kunnen deze highlights comfortabel met de bezienswaardigheden van de stad voor een boeiend ontdekkingsprogramma gecombineerd worden.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Kathedraal van Barcelona
Barcelona, Spanje

Kathedraal van Barcelona

De kathedraal van het Heilige Kruis en Santa Eulàlia, of kortweg de kathedraal van Barcelona, is de gotische kathedraal en de zetel van de aartsbisschop van Barcelona. De bouw begon in 1298 op de plek van een oude Romeinse tempel en het duurde meer dan 150 jaar voordat het voltooid was. Het is gelegen in het centrum van de historische Gotische wijk van Barcelona. De kathedraal is gewijd aan de martelaar Santa Eulàlia, de patroonheilige van Barcelona die in de laat-Romeinse tijd werd doodgemarteld. Haar lijk is begraven onder het hoofdaltaar. Klim naar het dak voor een mooi uitzicht over de stad, en vergeet niet de serene en prachtige binnenplaats te bezoeken die wordt bewoond door dertien witte ganzen die de jaren van Saint Eulalia's leven vertegenwoordigen voordat ze de marteldood stierf.
Lees meer
Botanische Tuinen Universiteit Utrecht
Utrecht, Nederland

Botanische Tuinen Universiteit Utrecht

De Botanische Tuinen, gelegen aan Fort Hoofddijk, beschikken over een uitzonderlijk assortiment aan plantensoorten die van over de hele wereld zijn verzameld. Deze tuinen maken deel uit van de Universiteit Utrecht en dienen als een boeiend natuurreservaat dat openstaat voor bezoekers die de schoonheid van de natuur willen ontdekken. De tuinen bestaan uit verschillende delen, waardoor bezoekers naadloos van betoverende rotstuinen naar vogels kijken in het bos of levendige vlinders in de tropische kas. De locatie van de botanische tuinen is misschien niet de beste, aangezien het aan de rand van de stad ligt, maar als je op zoek bent naar een rustige ontsnapping en adembenemende landschappen, zorg er dan voor dat je tijd vrijmaakt om ze te bezoeken.
Lees meer
De prachtige parken van Malmö
Malmö, Zweden

De prachtige parken van Malmö

Of je nu op zoek bent naar rust, ecologische wonderen of verkwikkende lichaamsbeweging, de groene gebieden van Malmö bieden een schat aan ervaringen om aan jouw wensen te voldoen. Ontdek de betoverende allure van Kungsparken, de geliefde parel van Malmö en het oudste openbare park van de stad, opgericht in 1872. Dompel jezelf onder in het charmante ontwerp in Engelse stijl van het park, waar een wandeling door de groene landschappen het decor vormt voor onvergetelijke buitenavonturen en heerlijke picknicks. Verwen je zintuigen in de milieuvriendelijke oase Slottstädgården, waar de overvloed van de natuur op je wacht. Hier kun je jezelf onderdompelen in een wereld van versheid door groenten te kopen die rechtstreeks van de vruchtbare grond zijn geplukt, levendige bloemen en planten. Houd een oogje in het zeil voor de bruisende activiteiten van het populaire tv-programma van SVT, Garden Friday, dat zijn thuis vindt in deze prachtige tuinen. Misschien vang je zelfs een glimp op van de bekwame tuinman, John Taylor, die de bloeiende wonderen verzorgt. Het geliefde tuincafé van Tarek Taylor, gelegen in het hart van het park, nodigt je uit om te ontspannen te midden van de weelderige omgeving en biedt een verfrissend toevluchtsoord tijdens de zonovergoten zomermaanden. Bereid je voor om betoverd te worden door de grootsheid van Pildammsparken, het grootste park van Malmö. Oorspronkelijk gemaakt voor de Baltische Tentoonstelling in 1914, werd dit uitgestrekte landschap in de jaren twintig verder geperfectioneerd onder de visionaire leiding van stadsingenieur Erik Bülow-Hube. Verken de uitgestrekte vlakte van het park en ontdek enkele van de meest gerespecteerde joggingpaden van Malmö, die je uitnodigen voor verkwikkende hardloopsessies te midden van het schilderachtige landschap.
Lees meer
Centraal Museum
Utrecht, Nederland

Centraal Museum

Het Centraal Museum is het oudste stadsmuseum van Nederland en biedt de meest boeiende verkenning van de Utrechtse geschiedenis door middel van kunst en vormgeving. Het museum toont opmerkelijke werken van verschillende lokale en internationale kunstenaars, waaronder meubels ontworpen door Gerrit Rietveld, een bekende lokale ontwerper. Het Centraal Museum organiseert ook regelmatig tijdelijke tentoonstellingen, die zowel de lokale bevolking als toeristen aantrekken. Het gebouw zelf, gelegen in het Museumkwartier, is opmerkelijk, met een prachtige tuin, een restaurant en een prachtige museumwinkel. Als je grote toeristische drukte wilt vermijden, kun je het museum het beste doordeweeks bezoeken.
Lees meer
Boottochten
Split, Kroatië

Boottochten

De veerhaven van Jadrolinija en de omliggende pieren vormen een toegangspoort tot de omliggende eilanden. Hvar is één van de meest begeerde bestemmingen met historische bezienswaardigheden en prachtige stranden. Brač, een wit kiezelstrand, perfect om te surfen, volgt direct na Hvar. Het eiland Korkula wordt echter vooral bezocht vanwege zijn middeleeuwse torens en muren. Pakketreizen brengen je graag naar verschillende eilanden in slechts één dag.
Bookable
Lees meer