Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Diergaarde Blijdorp
Rotterdam, Nederland

Diergaarde Blijdorp

Voor een heerlijk dagje uit waar het hele gezin van zal genieten, ga je ga naar de beroemde Diergaarde Blijdorp. De dierentuin ligt in de wijk Blijdorp, in Rotterdam-Noord. Slenter over de Afrikaanse savanne en komt oog in oog te staan met de giraffen. Loop over de zeebodem in het overdekte Oceanium en ontmoet pijlstaartroggen en haaien. Ontdek de Amazone in het grootste vlinderparadijs van Europa: Amazonica. Beleef tropische temperaturen, geurende bloemen, honderden kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders en gulzige piranha's.
Bookable
Lees meer
Archeologische vindplaats van Delos
Mykonos, Griekenland

Archeologische vindplaats van Delos

Het eiland Delos, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een belangrijke heilige plaats voor de oude Grieken en daarom een must voor liefhebbers van geschiedenis en archeologie. Het bevat enkele curiosa overblijfselen van oude beschavingen: een voormalig amfitheater, historische huizen met mozaïeken, tempels en het beroemde Terras van de Leeuwen. Sla het museum niet over: het bevat een aantal artefacten die dateren uit de 25e eeuw voor Christus.
Lees meer
Akropolis & omgeving
Athene, Griekenland

Akropolis & omgeving

Het Parthenon, de tempel van Athena, staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is de belangrijkste attractie van Athene. Het Erechtheion toont de beelden van de vrouwelijke kariatiden, hoewel de originele beelden vanwege luchtverontreiniging zijn vervangen door kopieën (de originelen staan in het nieuwe museum). Op de zuidelijke hellingen van de Akropolis ligt het Odeon van Herodes Atticus, een Romeins theater met plaats voor maar liefst 5.000 toeschouwers. Het wordt gebruikt tijdens het jaarlijkse Athene Festival voor ballet- en muziekuitvoeringen van wereldklasse. Het theater van Dionysus ligt naast Herodes Atticus en bijna alle tragedies en komedies van het oude Griekenland zijn voor dit theater geschreven.
Bookable
Lees meer
Eiland Ven
Helsingborg Region, Zweden

Eiland Ven

In het midden van de zeestraat van Øresund, precies tussen Zweden en Denemarken, ligt het idyllische eiland Ven. De astronoom Tycho Brahe kreeg het hele eiland cadeau van koning Fredrik II nadat hij een nieuwe ster had ontdekt in het sterrenbeeld Cassiopeia. Hier bouwde hij één van de meest interessante gebouwen van die tijd: het kasteel van Uraniborg, een ondergronds observatorium genaamd Stjerneborg en een renaissancetuin. De Nieuwe Kerk van Ven is nu omgebouwd tot museum, de tuin is gerenoveerd en in het observatorium kun je een licht- en geluidsshow bekijken. Het licht in Ven zou een unieke kwaliteit hebben, die menig kunstenaar en keramist naar het eiland heeft getrokken. Volg een rondleiding door de ateliers en werkplaatsen en ontmoet onderweg beeldhouwers en zilversmeden. Ven is een klein eiland en de beste manier om je te verplaatsen is met de fiets, die je gemakkelijk kunt huren als je van de veerboot stapt.
Lees meer