Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, de bruisende metropool in zakformaat, biedt voor elk wat wils. Dankzij de indrukwekkende architectuur en prachtige musea en kerken is Antwerpen een inspirerende bron van cultuur. De Antwerpse ontwerpers die wereldwijd op handen worden gedragen, verwennen shopping liefhebbers met hun stijlvolle creaties. En in de vele gezellige cafés en restaurants halen foodies en levensgenieters hun hart op. Toppers die je zeker moet bezoeken in Antwerpen zijn het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Hoge Kust

Hoge Kust

In Noord-Europa ligt een plek waar 20.000 jaar natuurkrachten een dramatisch landschap hebben gevormd met de hoogste kustlijn ter wereld. Bergen die recht in de diepten van de zee duiken op een manier die je sprakeloos maakt. Hier maak je kennis met het echte, onbenutte Zweden. Stoere bezoekers kunnen de gefermenteerde haring en klimmen proberen, maar de Hoge kust van Zweden aan de Botnische Golf draait meer om harmonie dan om adrenaline. Door eindeloze mogelijkheden om samen met je dierbaren actief te zijn in de natuur, zul je de kracht herwinnen om terug te keren naar je drukke, stedelijke leven van alledag.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kerk van São Roque
Lissabon, Portugal

Kerk van São Roque

Laat je niet misleiden door de buitenkant. De kerk van São Roque is één van 's werelds meest decadente en dure kerken, bedekt met edelstenen, marmer, mozaïeken, goud, zilver en brons. Er waren 130 Romeinse kunstenaars nodig om dit meesterwerk te creëren, één van de eerste jezuïetenkerken ter wereld. Na te zijn gezegend door de paus werd het in 1574 naar Lissabon vervoerd. In hetzelfde complex bevindt zich het São Roque museum dat een omvangrijke collectie Portugese heilige kunst biedt.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Jordaan
Amsterdam, Nederland

Jordaan

De Jordaan is een wijk in het centrum van Amsterdam, ten westen van de Prinsengracht. Het was oorspronkelijk een arbeidersbuurt, maar is uitgegroeid tot één van de duurste, meest luxe en gewilde locaties in het land. Het herbergt prachtige historische woongebouwen met schattige hofjes, talrijke galeries voor moderne kunst, speciaalzaken, cafés en restaurants. Rembrandt bracht de laatste jaren van zijn leven door in de Jordaan, aan de Rozengracht. Het Anne Frank Huis ligt aan de rand van de Jordaan, aan de Prinsengracht. Veel huizen in de Jordaan hebben een stenen tablet op de gevel waarop het beroep- of familieteken van de bewoners staat afgebeeld, zoals een schaar voor kleermakers en een biggetje voor de slager. Kijk hoeveel je er kunt spotten!
Bookable
Lees meer
De eilanden
Toronto, Canada

De eilanden

De Toronto eilanden zorgen voor een heerlijke ontsnapping uit de drukte van de stad. De eilanden liggen op slechts een korte rit met de veerboot en zijn een fantastische manier om de dag door te brengen met het verkennen van openbare kunstinstallaties, vogels kijken, varen, kamperen en vissen. Center Island is zeer gezinsvriendelijk met zijn amusementsgebieden voor kinderen en fietsverhuurlocaties. Ward's Island is een geweldige keuze als je wilt wandelen en van de natuur wilt genieten. Wanneer je klaar bent met wandelen over de paden, bekijk dan het uitzicht op Lake Ontario, Tommy Thompson Park en Ward's Island Beach vanaf de promenade. De Centre Island pier biedt uitzicht op de eilanden, Tommy Thompson Park en de skyline van Toronto. Het zien van de Gibraltar Point Lighthouse is een absolute must.
Lees meer
Castello wijk
Cagliari, Italië

Castello wijk

Quartiere Castello is het oudste deel van de stad. Gelegen op een heuvel op bijna 100 meter boven de zeespiegel, bouwden de Pisanen het in de 13e eeuw, versterkten het en maakten er hun machtscentrum van. Sindsdien en tot het einde van de Tweede Wereldoorlog was Castello het hart van de administratie en het huis van de Sardijnse aristocratie. De vestingmuren omsluiten de bekendste bezienswaardigheden van Cagliari, maar zelfs een simpele wandeling in dit gebied brengt je naar het fascinerende verleden.
Lees meer