Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Iers museum van moderne kunst
Dublin, Ierland

Iers museum van moderne kunst

Het Ierse museum van moderne kunst, ook bekend als IMMA (afgekort van de Engelse naam), is Ierlands toonaangevende nationale instelling voor moderne en hedendaagse kunst. Gemodelleerd naar Les Invalides in Parijs, presenteert het ruime museum meer dan 3.500 werken, grotendeels geproduceerd na 1940 en in een breed scala aan hedendaagse stijlen. Het herbergt ook een dynamisch programma van tentoonstellingen en evenementen, met regelmatig werk uit de eigen collectie.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Markthal Rotterdam
Rotterdam, Nederland

Markthal Rotterdam

In verschillende steden van wereldklasse vind je een overdekte markthal, maar de combinatie met luxe woningen maakt de Rotterdamse Markthal (MVRDV & INBO, 2014) de eerste in zijn soort. De appartementen zijn gewelfd boven de voedselmarkt in een hoefijzeropstelling. In de grote zaal bevindt zich de markt zelf, evenals winkels, verschillende restaurants, waaronder Jamie's Italian (van Jamie Oliver) en een parkeergarage met vier verdiepingen eronder. Kijk omhoog en geniet van het enorme kunstwerk verspreid over het plafond: de 'Hoorn des overvloeds' van Arno Coenen en Iris Roskam.
Lees meer
Chester Zoo
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Chester Zoo

Chester Zoo herbergt meer dan 21.000 bedreigde en exotische dieren in prachtige, bekroonde tuinen en is de dichtstbijzijnde grote dierentuin bij Manchester. Met meer dan 500 verschillende diersoorten op een oppervlakte van 50 hectare zullen bezoekers zeker op avontuur gaan om de verbazingwekkende flora en fauna te ontdekken en te leren kennen. Natuurbehoud en educatie staan centraal in alles in Chester Zoo. Ze zetten zich in om hun dieren de hoogste zorgstandaarden te bieden en om inheemse en internationale wilde dieren te beschermen. Hun team van deskundige medewerkers werkt hard om uitsterving te voorkomen en is gepassioneerd om bezoekers met de natuur in contact te brengen. Chester Zoo biedt een verscheidenheid aan rondleidingen en praktische ervaringen, evenals dagelijkse dierenpraatjes om een dag vol dierenavontuur te garanderen. Stop voor een hapje in één van hun vele restaurants, cafés en kiosken, waaronder hun onlangs gerenoveerde moderne Britse pub, The Oakfield. Het is een enorme dierentuin, maar er zijn genoeg mogelijkheden om de omgeving te verkennen, waaronder de Zoofari Monorail en de Lazy River Boat Trip. Vergeet niet om onderweg even langs te gaan bij de cadeauwinkel voor een souvenir van je reis.
Lees meer