Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
BridgeClimb
Sydney, Australië

BridgeClimb

Eén van de spannendste manieren om de Sydney Harbour Bridge te ervaren, is door naar de top te klimmen. BridgeClimb is opwindend en absoluut onvergetelijk en geeft je de mogelijkheid om naar de top van de brug te lopen en te genieten van één van 's werelds meest spectaculaire uitzichten, 134 meter boven het water. Als je boven de haven van Sydney staat, op de grootste (maar niet langste) stalen boogbrug ter wereld, heb je een ongelooflijk panoramisch uitzicht op de stad, haar haven en waterwegen en de dynamische levensstijl die het zowel de lokale bevolking als bezoekers biedt.
Lees meer
WILD LIFE Sydney Zoo
Sydney, Australië

WILD LIFE Sydney Zoo

Beleef een dierenavontuur in de outback precies in het midden van de stad. Loop door verschillende Australische habitats en ontmoet enkele van de meest geliefde, gevreesde en unieke inheemse dieren. Maak kennis met de enorme krokodil genaamd Rex, begroet kangoeroes, wallaby's en emoes, ontmoet knuffelige koala's, prachtige vlinders en meer! WILD LIFE Sydney Zoo biedt interactieve displays en dagelijkse gesprekken met de verzorgers. Je kunt zelfs boven Rex vliegen met de WILD Flight zip-line.
Bookable
Lees meer
Gravensteen, een burcht in Gent
Gent, België

Gravensteen, een burcht in Gent

Een bezoek aan de mystieke burcht ‘Het Gravensteen’ kan niet ontbreken op je to-dolijst tijdens je stedentrip in Gent. Deze belangrijke bezienswaardigheid in Gent is een burcht met een zeer bewogen geschiedenis, nauw verweven met de complexe en vaak woelige politieke en sociale historiek van de stad. Het is de enige overgebleven middeleeuwse waterburcht met een vrijwel intact verdedigingssysteem in Vlaanderen. Je bezoek aan het Gravensteen geeft je een volledig beeld van de riddercultuur in de 12de eeuw. Het poortgebouw, de walmuur, de donjon, de grafelijke residentie en de paardenstallen zijn toegankelijk voor bezoekers. Neem zeker de lange draaitrap naar het Gerechtsmuseum op de bovenste verdieping van het Gravensteen. Je vindt er een unieke verzameling dwang- en foltertuigen en het Wapenmuseum. Het Gravensteen huisvest ook heel wat culturele activiteiten, evenementen en activiteiten o.a. tijdens de Gentse Feesten. Veel sympathieke Gentenaren kiezen deze locatie om hier hun ja-woord te geven. Oh ja, wil je meer weten over de rebelse studentikoze bezetting van het Gravensteen in 1949? Ontdek deze burcht tijdens je weekendje weg in Gent en leer alles over de ‘Slag om het Gravensteen’. De Donjon, symbool van de grafelijke macht Duik in de geschiedenis van deze statige burcht. Zijn geschiedenis gaat terug tot de Romeinse bezetting, toen er op de zandbank in de Leie al een eerste nederzetting was. Na een korte doortocht van plunderende Vikings bouwden de Graven van Vlaanderen de eerder gebouwde houten constructies in de middeleeuwen om tot een donjon (woontoren) met een volledige stenen omheining, compleet met 24 torens. Het imposante gebouw stond, met zijn militaire architectuur, symbool voor de grafelijke macht in het woelige Gent. Wil jij diep graven in de geschiedenis van Gent? Dat doe je hier! Gent, gewoon charmant historisch én levendig eigentijds! Je kunt de burcht ook bezoeken met een audiotour. Comedian Wouter Deprez neemt je tijdens deze unieke audiotour op humoristische en informatieve wijze mee door de geschiedenis van het kasteel.
Lees meer
Paleis van Holyroodhouse
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

Paleis van Holyroodhouse

Als officiële residentie van de Britse monarch in Schotland biedt deze iconische bezienswaardigheid een fascinerende blik in het koninklijke verleden. Bezoekers kunnen de grote staatsappartementen verkennen, door de tuinen wandelen en zich onderdompelen in de rijke verhalen van het Schotse koningshuis. Met zijn verbluffende architectuur, indrukwekkende kunstcollectie en verbinding met opmerkelijke historische gebeurtenissen is het Palace of Holyroodhouse een bewijs van het koninklijke erfgoed van Schotland en blijft het een attractie die elke geschiedenisliefhebber moet bezoeken.
Lees meer