Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Poznan

Poznan

Have you ever had occasion to fall in love with a city? If not, Poznan will take your heart with its unique treasures, which stand dreamily watching their own reflections in the fast flowing Warta River. Here, history and tradition interweave with modernity offering you everything from bustling tourist attractions to idyllic hideaways. The city is perfect for romantic getaways. Even if you walk the cobbled streets alone, you will be swept away by the magic that has given Poznan a reputation for being Poland’s most popular small-big city.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Perpignan

Perpignan

Perpignan, gelegen in het diepe zuiden van Frankrijk, is de hoofdstad van de Pyrénées Orientales. De geografische en culturele identiteit is natuurlijk gericht op Spaans Catalonië, aangezien het een grensstad is die uitkijkt op de Middellandse Zeekust en de hoogste bergen van de Franse Pyreneeën. Perpignan is een drukke plaats die sterk beïnvloed is door de mediterrane culturen en profiteert van 2.500 zonuren per jaar. Geen wonder dat Salvador Dali het als het “Centrum van de Wereld” zag.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Tempel van Apollo in Didyma
Bodrum, Turkije

Tempel van Apollo in Didyma

Zelfs als oude ruïnes niet jouw ding zijn, is een uitstapje naar een archeologische vindplaats de omweg waard. De reis voert je door het schilderachtige platteland, langs kleine steden en dorpen die anders misschien aan je aandacht zouden ontsnappen. Op slechts een paar kilometer van het vakantieoord Altinkum, in Yenihisar, vind je Didyma, de thuisbasis van een grote tempel gewijd aan Apollo. Didyma was meer dan een religieuze plaats; het orakel evenaarde de faam van Delphi. Terwijl de oorspronkelijke tempel rond 400 voor Christus door de Perzen werd verwoest, stammen de bestaande ruïnes uit de Romeinse tijd. De overblijfselen van 120 zuilen getuigen van de ooit monumentale omvang van de tempel.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Kathedraal van Helsinki
Helsinki, Finland

Kathedraal van Helsinki

De kathedraal van Helsinki is één van de tien kathedraalkerken van de Evangelisch-Lutherse Kerk van Finland. Het is de belangrijkste kerk van het bisdom Helsinki en de Domparochie van Helsinki, maar voor veel mensen is het ook een symbool van heel Helsinki. De kathedraal is een plaats van stilte, een kerk waar mensen samenkomen voor een kerkdienst, maar het is ook een locatie voor kerkconcerten. De kathedraal maakt deel uit van het centrum in Empire-stijl van Helsinki, ontworpen door architect Carl Ludvig Engel.
Lees meer
Music Museum Fame - Finse Music Hall of Fame
Helsinki, Finland

Music Museum Fame - Finse Music Hall of Fame

Het Music Museum Fame is een compleet nieuw, innovatief museum dat Finse muziek van de jaren 1890 tot vandaag presenteert, inclusief alle muziekgenres. De bezoeker heeft toegang tot virtuele ruimtes en situaties die tot nu toe nooit mogelijk waren. In het Muziekmuseum kun je bewonderen, spelen, zingen en dansen, midden in een concert zitten of de festivalsfeer ervaren. The Music Museum Fame is bedoeld voor iedereen en voor alle leeftijden. Elke dag geopend van 09:00 tot 21:00. Wees welkom!
Lees meer
Trevifontein
Rome, Italië

Trevifontein

Ontworpen door Salvi en voltooid door Pannini in 1762, verwondert de opvallende Fontana di Trevi toeschouwers met zijn 26,3 meter hoogte en 49,15 meter breedte, waardoor het de grootste barokke fontein in de stad is en de beroemdste ter wereld. Verschillende films, waaronder “Roman Holiday” en Fellini's “La Dolce Vita”, hebben zeker bijgedragen aan de bekendheid. In 2016 koos Fendi de fontein als het podium van één van de meest memorabele shows ooit, waarbij een landingsbaan van helder plexiglas zich uitstrekte over de Trevifontein.
Bookable
Lees meer