Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, de bruisende metropool in zakformaat, biedt voor elk wat wils. Dankzij de indrukwekkende architectuur en prachtige musea en kerken is Antwerpen een inspirerende bron van cultuur. De Antwerpse ontwerpers die wereldwijd op handen worden gedragen, verwennen shopping liefhebbers met hun stijlvolle creaties. En in de vele gezellige cafés en restaurants halen foodies en levensgenieters hun hart op. Toppers die je zeker moet bezoeken in Antwerpen zijn het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Binnenstad
Cancún, Mexico

Binnenstad

De binnenstad (El Centro) is de eigenlijke ruggengraat van Cancún. Wat het aan geschiedenis mist, wordt goedgemaakt met het feit dat het een ware smeltkroes is. Een spannende mix van het oude traditionele Mexico en een ultramoderne stadsuitbreiding. Avenida Tulum, de hoofdstraat die door het hart van de stad loopt, is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De straat is bezaaid met winkels, cafés, bars en restaurants. Zorg ervoor dat je stopt bij Parque de las Palapas, op het marktplein, waar de lokale bevolking komt om te kletsen en te kijken naar het entertainment van verschillende lokale groepen. De levendige sfeer en het geluid van Mexicaanse muziek zijn aanstekelijk, en eventuele zorgen zullen snel worden uitgesteld tot “mañana”. Snuffel rond bij de ambachtelijke kraampjes en probeer enkele van de lokale zoete delicatessen of bezoek de “Hippiemarkt” om de hoek. 's Avonds kun je naar de Avenida Yaxchillan met de levendige restaurants en bars, populair bij zowel de lokale bevolking als toeristen.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Britt Coffee Tour
San José, Costa Rica

Britt Coffee Tour

Sinds 1991 heeft Britt Coffee Tour bijna 1 miljoen koffieliefhebbers van over de hele wereld opgeleid en vermaakt door ze uit te nodigen op hun werkende plantage en branderij. Doe mee aan de tour en ontdek waarom het Costa Ricaanse klimaat en het gevarieerde landschap ideale groeiomstandigheden bieden voor gastronomische koffiebonen. Foodies zullen het lunchbuffet in restaurant Don Próspero waarderen. Vergeet niet wat vers gebrande bonen mee naar huis te nemen.
Bookable
Lees meer
Hotelzone
Cancún, Mexico

Hotelzone

De meeste hotels in de hotelzone of Zona Hotelera liggen direct aan het prachtige strand van Cancún. De hotelzone zelf is verdeeld in kilometerslange gedeelten, waardoor het gemakkelijk te navigeren is. Het hart van het gebied is ongetwijfeld de beroemde bruisende feestzone van Cancún (km 8), waar de bars en nachtclubs tot in de vroege uurtjes zowel jong als oud publiek trekken. Het feest trekt ook optredende en bezoekende beroemdheden aan, dus je weet nooit met wie je tegen zult komen.
Lees meer
Loonse & Drunense Duinen - Heusden
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Loonse & Drunense Duinen - Heusden

Fietsers zijn welkom in deze zandduinen in het binnenland, op de prachtige brede fietspaden of op de mountainbikeroute, maar het park is vooral geschikt om te voet of met een hond te verkennen, mits aangelijnd. Met behulp van de gemarkeerde wandelroutes kun je op eigen gelegenheid de omgeving verkennen. Het is aan te raden om een wandelkaart mee te nemen zodat je niet verdwaalt. Voor mountainbikers zijn onverharde fietspaden en -routes uitgezet. Paardrijden is mogelijk op de gemarkeerde ruiterpaden (en vrij rijden over het zand). Mountainbikers en ruiters hebben een vergunning nodig, verkrijgbaar bij Natuurmonumenten, de omliggende horecagelegenheden en maneges.
Lees meer
De Wallen
Amsterdam, Nederland

De Wallen

Elke bezoeker weet van het bestaan van De Wallen in Amsterdam. Sommigen gaan er meteen heen, terwijl anderen er liever omheen lopen. De keuze is aan jou. De waarheid is dat je waarschijnlijk uiteindelijk wel door het gebied zult komen, simpelweg vanwege de ligging midden in het stadscentrum. De beste manier om kennis te maken met de beruchtste wijk van de stad en de verhalen en geheimen ervan te ontdekken, is door deel te nemen aan een wandeltour. Volg je gids door kronkelende geplaveide straten en smalle steegjes terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis achter de beruchte bestemming voor volwassenen van Amsterdam. Onderweg zie je eigenaardigheden zoals de eerste condoomwinkel ter wereld, het prostitutiemuseum, maar ook onbekende sculpturen en sekstheaters.
Bookable
Lees meer